Τζόρτζεβιτς: «Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη;»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σερβίας και πρώην του Παναθηναϊκού Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην σημερινή media day της Εθνικής του ομάδας για τα προβλήματα τραυματισμών και τις υπόλοιπες απουσίες που αντιμετωπίζει. Επίσης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα συμμετάσχει η ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Μάτσβαν έσπασε το δάχτυλό του αφού χτύπησε

στην πόρτα του σπιτιού του. Έβαλε νάρθηκα και τις επόμενες 15 ημέρες θα φοράει ειδική μπότα. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του μετά την επιστροφή μας από τη Γαλλία. Μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει! Ήταν λάθος μου ότι του έδωσα δυο μέρες παραπάνω άδεια! Αν ερχόταν αμέσως στις προπονήσεις, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αστειεύομαι φυσικά. Όλοι νιώθουμε άσχημα για αυτό το περιστατικό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει τεράστια θέληση, ευθύνη και περηφάνια για αυτή τη χώρα. Είμαστε ανυπόμονοι για το Προολυμπιακό τουρνουά και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Ρίο».

Για τις δυσκολίες του Προολυμπιακού τουρνουά: «Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη και ότι η Σερβία θα προκριθεί στο Ρίο; Για να μάθεις να τρέχεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς. Είμαι ικανοποιημένος με τη στάση των παικτών μου και των συνεργατών μου. Θα δείξουμε σοβαρότητα για να τιμήσουμε τα χρώματα αυτής της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα