Στη Ρουμανία το Ευρωμπάσκετ 3Χ3

Κάθε μέρα πια... έχει μπάσκετ και αυτό αποδεικνύεται από τις σπουδαίες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται, ακόμη και την εποχή που τα συλλογικά πρωταθλήματα έχουν λήξει. Μια ακόμη όμορφη πρωτοβουλία, είναι το Ευρωμπάσκετ 3Χ3, το οποίο θα ζήσει τη δεύτερη «έκδοση» του τον προσεχή Σεπτέμβριο (2-4/9) και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο Βουκουρέστι.

Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και συγκεκριμένα το εμπορικό κέντρο AFI Petroceni Palace, θα συγκεντρωθούν πέραν των πρωταθλητών Ευρώπης γηπεδούχων για τους άνδρες και των Ρωσίδων,

κατεχουσών τον ίδιο τίτλο στις Γυναίκες, άλλες ένδεκα ομάδες σε κάθε κατηγορία. 52 ομάδες από τις δύο κατηγορίες, έχουν εγγραφεί σε προκριματικά που θα πραγματοποιηθούν στο Εσκάλδ-Ενγκορντανί (Ανδόρα), στο Πουατιέ (Γαλλία) και το Άμστερνταμ (Ολλανδία), με το πρώτο τουρνουά να πραγματοποιείται μεταξύ 25-26 Ιουνίου και τα άλλα δύο με ταξύ 1-2 Ιουλίου.

Λόγω ύπαρξης λιγότερων ομάδων, από τη Γαλλία θα προκριθούν τρεις ομάδες, ενώ από τέσσερις θα πάρουν το «εισιτήριο» από την Ανδόρα και την Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα