Το στοίχημα του Σαββάτου

Πανδαισία υπάρχει σήμερα σε ένα σωρό μέτωπα με πλήθος αγώνων, επιλογών και ευκαιριών.

Αρχίζουμε με stoiximan.gr Basket League και Λαύριο - Πρoμηθέας. Ψυλλιασμένες οι τιμές, με σετ 1,62 - 2,35 που μπασκετικά έχει λογική, αλλά γενικά το ματς δεν είναι για να μπλέκεις.

Αρης - Κόροιβος σε ξεκάθαρο άσο, το 16,5 στα μέτρα του Αρη αλλά με το μυαλό στην Ευρώπη, ποτέ δεν ξέρεις πόσο γκάζι θα πατήσει.

Το Κύμη - Λευκάδα

στο 1,20 δεν το λες ευκαιρία αλλά και από όπου κι αν το δεις το ματς, δεν ξεφεύγει από τον άσο.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ το 1,15 του άσου είναι λογικό, το 10,5 οριακό, το 149,5 πιθανό. Δύο από τις πλέον αφερέγγυες ομάδες αντιμέτωπες και το ματς δεν είναι για πολλά.

Τρίκαλα - Ρέθυμνο έχει ενδιαφέρον ο άσος αλλά όχι στο 1,44. Ισως μάλιστα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ζητούμενα το διπλό του 2,85, σαν τιμή έχει νόημα να το κυνηγήσουμε.

Ματσάρες έχει η Α2. Ηράκλειο - Εθνικός παράξενο ότι είναι φαβορί ο άσος με το αρκετά χαμηλό 1,62. Δεν μπλέκουμε για κανένα λόγο, ούτε στο 2,22 τουκαλύτερου αλλά ντεφορμέ Εθνικού.

Ντέρμπι των δύο Λαρισαίων, με το 1,22 της ΑΕΛ να είναι το λογικό και να παίζεται.

Ματσάρα για την 5η θέση και ταπλέι οφ το Αίολος - Χολαργός. Το σετ στο 1,62- 2,20. Διπλό σε ζητούμενο για τον φοβερό και τρομερό τον τελευταίο καιρό Χολαργό.

Φάρος - Αμύντας σε άνετο ασάκι που δίνει ψιλολόγια, 1,07 και με τη φόρα του Φάρου, γίνεται και το 17,5 και μάλιστα σε τιμή αουτσάιντερ 1,93.

Η μητέρα των μαχών το Ηρακλής - Δούκας. Ανοιξε 1,75 - 2,00 και μόλις ξετιμωρήθηκε το Ιβανώφειο τούμπαραν οι τιμές. Μια χαρά. Διπλό στο 2,00. Σε καλύτερη κατάσταση ο Δούκας.

Καβάλα - Ψυχικό και πάμε στον άσο του 2,00. Λάθος ότι είναι αουτσάιντερ, πάμε να το εκμεταλλευοτύμε.

Πεύκα - Αρκαδικός περιμέναμε κάτι παραπάνω στον άσο από 1,22, αλλά... άσος λόγω έδρας και φόρμας.

Παγκράτι - Πανιώνιος άσος στους 33,5 πόντους που ισορροπείται το χάντικαπ. Δεν υπάρχει το Παγκράτι, διασύρεται ,αλλά εσχάτως παλεύει για τα προσχήματα.

Ενδιαφέρουσες... μεσαίες αποδόσεις βρίσκουμε στην Τουρκία. Το 1,36 του διπλού της Μπεσίκτας στη Γεσλιγκίρεσουν είναι καλό, το επιλέγουμε δυνατά.

Το 1,44 της Μπάνβιτ στην Μπουγιουκσεκμέτσε είναι λίγο παγίδα, καλύτερα να το αποφύγουμε. Ντερμπάκι είναι και το Μπαλικεσίρ - Τόφας, αλλά το 1,55 στο διπλό είναι αρκετά δελεαστικό για να το επιλέξουμε.

Η Γερμανία έχει το κυρίως μενού της αγωνιστικής σήμερα. Ολντενμπουργκ - Ουλμ σε ματς με... άρωμα ντέρμπι, αλλά στη φόρμα που έχει η Ουλμ παίζεται έστω και εκτός, έστω και σε 1,44.

Στην ίδια τιμή παίρνουμε τον άσο της Φρανκφούρτης με την Ολιβερ. Καλή απόδοση, αξίζει εμπιστοσύνης.

Γκίσεν - Τούμπιγκεν άσος, αν και το 1,20 δεν ενθουσιάζει. Δεν φαίνεται τρόπος όμως για να πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι.

Ράστα Φέστα - Λούντβιγκσμπουργκ είναι δελεαστικό το 1,60 του διπλού απέναντι στην χειρότερη ομάδα. Μάλλον δίνει τόσο επειδή ούτε ιδιαίτερα φερέγγυοι είναι οι φιλοξενούμενοι, ενώ έχει και κάτι εκλάμψεις η Ράστα.

Βόννη - Μπαϊρόιτ τέλος, πολύ αμφίρροπο ματς που θα πηγαίναμε στο άντερ 163,5 με απόδοση 1,90.

Γεμάτη αγωνιστική έχει και η Γαλλία. Μονακό - Λε Μαν στους 17,5 πόντους δεν παίζεται. Πιο σωστά, θα παιζόταν διπλό στο 1,87 αλλά τα ξεσπάσματα της Μονακό δεν έχουν συνέπεια και ποτέ δεν ξέρεις.

Σολέ - Ντιζόν ο ορισμός του 50-50 ούτε ακουμπάμε, δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουμε.

Λιμόζ - Σαλόν σε ματς αναζήτησης μεγάλης απόδοσης. Ασος του 2,35 σε ζητούμενο ποντάροντας στην έδρα και τη μεταμόρφωση της Λιμόζ απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Ναντέρ - Λε Πορτέλ λογικός άσος του 1,11 και οριακό χάντικαπ των 11,5 πόντων που απωθεί.

Ορλεάν - Αντίμπ ένα ακόμα ντέρμπι, ίσωςόβερ στους 144,5 πόντους για 1,95, ΄πάμε και σε διπλό με 5,5 πόντους στο 1,62.

Στρασβούργο - Γκραβελίν τέλος και ποντάρουμε τον άσο του 1,40.

Η Ισπανία έχει τα συνηθισμένα δύο ματσάκια του Σαββάτου. Βαλένθια - Μπανταλόνα και το 1,06 αντιπροσωπευτικό ων διαφορών που υπάρχουν. Πάμε σε άσο με χάντικαπ 14,5 πόντων στο 1,87 είναι πανίσχυροι οι γηπεδούχοι.

Ομπραντόιρο - Ανδόρα καλό ντερμπάκι και καλό το 1,83 του άσου το οποίο τιμάμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα