Το στοίχημα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ

Τα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2017 αρχίζουν από αύριο (31/8) με κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις να πληρώνουν κακές τελευταίες σεζόν και έχοντας… ξεπέσει στη διαδικασία να μας προσφέρουν ευκαιρίες.

Πριν περάσουμε από αύριο σε προτάσεις αγώνων, έχει νόημα να ρίξουμε μια ματιά στα στοιχήματα για τις πρωτιές των ομίλων.

Για παράδειγμα το 1,55 του ισχυρού, έστω και χωρίς Λοτζέσκι, Βελγίου, σε όμιλο με ισλανδία, Ελβετία και Κύπρο

θεωρείται… δωράκι.

Το 1,33 των Γερμανών σε γκρoυπ με Ολλανδία – Αυστρία και Δανία θα το περιμέναμε λίγο μεγαλύτερο λόγω της παρουσίας των αξιόμαχων Ολλανδών που αν κάνουν την έκπληξη δεν θα μιλάμε και για… βόμβα, αλλά έστω κι έτσι, οι Γερμανοί παραμένουν τεράστιο φαβορί.

Προκλητικό είναι το 1,65 των Ρώσων σε όμιλο τριών με Βοσνία και Σουηδία. Το δικαιολογεί η παρουσία της Βοσνίας και οι βασικές απουσίες των Ρώσων, αλλά σίγουρα είναι μεγαλύτερο από όσο μπόρούσαμε να το φανταστούμε.

Οι Πολωνοί θα είναι πρώτοι με Εσθονούς, Πορτογάλους και Λευκορώσους, αλλά το 1,28 δεν… συγκλονίζει κιόλας. Μπαίνει βέβαια για να αυξηθεί το τελικό γινόμενο.

Περνάμε σε δύο ομίλους με παγίδες. Το Σλοβενία – Ουκρανία – Βουλγαρία – Κόσοβο έχει τους Ουκρανούς να… καιροφυλακτούν απέναντι στην ελλιπή Σλοβενία, αλλά η λογική λέει ότι επειδή δεν είναι ματς, οι Σλοβένοι θα τα καταφέρουν και θα πάρουν την πρωτιά που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1,65.

Στο γκρουπ με Γεωργία, Μαυροβούνιο, Σλοβακία και Αλβανία έχουμε το απόλυτο ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων, εξ ου και το 2,05 για τον καθένα και το προσπερνάμε, αφού ήδη έχουμε πολλές επιλογές.

Μία ακόμα και τελευταία, είναι τα Σκόπια σε όμιλο με Μ. Βρετανία, Ουγγαρία και Λουξεμβούργο στην συμπαθητική απόδοση του 1,30 για τους γείτονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα