Το στοίχημα της Τετάρτης

Μεγάλα ματς και μεγάλες ευκαιρίες έχει το σημερινό στοιχηματικό μενού με τα παιχνίδια του Eurocup.

Τραμπζόν - Τρέντο το πρώτο ματς, με σχετικά ισορροπημένες αποδόσεις, ελαφρώς φαβορί τους Τούρκους τους οποίους θα εμπιστευτούμε στον απλό άσο αφού είναι δυνατοί και σοβαροί ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους.

Νεπτούνας - Αλμπα με το διπλό σε τιμές φαβορί και σωστά, αφού οι Γερμανοί είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Τους εμπιστευόμαστε κι αυτούς, αφού αν παίξουν άμυνα θα το πάρουν το ματς.

Ζενίτ - Λούνβτιχσμπουργκ με ξεκάθαρο φαβορί

τον άσο σε τιμές κοντά στο 1.30. Ισχυρό σημείο σε χαμηλή τιμή και ο καθένας κρίνει αν του χρειάζεται.

Ζιέλονα Γκόρα - Βενέτσια άλλο ένα ματς με γηπεδούχο φαβορί, τις τιμές του άσου λίγο πάνω από το 1.35 και επίσης ισχυρό σημείο.

Χάποελ Ιεροσυαλήμ - Γκραν Κανάρια σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας και θα εμπιστευτούμε τους φορμαρισμένους Ισραηλινούς σε άκρως δελεαστικές τιμές ου πλησιάζουν το 1.90.

Ολντενμπουργκ - Βαλένθια με το διπλό στο 1.33 και η λογική λέει ότι το βάζουμε για την μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την Ευρώπη σε κάθε διοργάνωση που παίζει.

Μπάγερν - Ουλμ σε γερμανική αναμέτρηση με άσο του 1.06 που προσπερνιέται πάραυτα και χάντικαπ στους 14,5 πόντους που είναι εφικτό αλλά και θέμα έμπνευσης.

Ολίμπια - Ούνικς με μεγάλο φαβορί για τις εταιρίες τους φιλοξενούμενους, αλλά το διπλό δεν είναι για 1.20 και το αφήνουμε.

Σαραγόσα - Ζολνόκι επίσης χαμγλό σημείο ο άσος του 1.11 σε ένα ματς που γενικά δεν εμπνέει.

Σάσαρι - Γαλατά σε άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι Τούρκοι δίνονται καθαρό φαβορί στο 1.53 και έχουν πρώτη αφού είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά δεν ξεχνάμε ότι παίζει με ομάδα που ήταν στην Ευρωλίγκα. Παίζεται το διπλό, παίζεται και το όβερ 162,5 για δύο φουλ επιθετικές ομάδες.

Εμίλια - Καρσίγιακα μπορούμε να δώσουμε στους Τούρκους λίγο μεγαλύτερο αέρα, στους 7,5 πόντους και να πάρουμε διπλό του 1.57.

Μπιλμπάο - Μπάνβιτ με έναν ακόμα ξεκάθαρο άσο, σε τιμή του 1.22 που προσφέρει ένα στήριγμα.

Τέλος με το Στρασβούργο -Σάρατοφ, όπου οι σφριγηλοί Γάλλοι δίνονται φαβορί απέναντι στους... ό,τι να 'ναι Ρώσους που δεν εμπνέουν για στοιχηματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα