Το στοίχημα της Πέμπτης

Πέντε ματς Ευρωλίγκας το ένα... καλύτερο από το άλλο συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι για σήμερα.

Εφές - Ρεάλ σε μια αναμενόμενη επιθετική πανδαισία που μας οδηγεί στο όβερ 169,5 στο 1,95. Το πιθανότερο ως εξέλιξη διπλό δεν είναι για 1,53 και ίσως ξίζει η κόντρα ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα, μέχρι τους 7,5 πόντους στο 1,62.

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ το διπλό είναι το προφανές στο 1,26. Οσο καυτή κι αν είναι η έδρα, όσο καλός κι αν είναι εκεί μέσα ο Αστέρας κάτι άλλο δεν παίζεται. Ούτε το 1,26 ενθουσιάζει, αλλά

δεν κοντράρεται.

Ολυμπιακός - Φενέρ και όλο και ανεβαίνει ο άσος και πέφτει το διπλό από την ώρα που οριστικοποιήθηκε η απουσία του Πρίντεζη. Οσοι είχαν προλάβει Φενέρ με 5,5 σε αρχικές τιμές, μάλλον ήταν τυχεροί. Τώρα, όλα μοιάζουν με τζόγο.

Μιλάνο - Ζαλγκίρις ένα ματς με ίδιες συμπεριφορές. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παραπαίων Μιλάνο είχε ανοίξει σαν μεγάλο φαβορί γύρω στο 1,50. Τώρα το σε είναι 1,75 με 2,12. Ακόμα κι έτσι αξίζει η αναζήτηση του διπλού αλλά και το όβερ στους 164,5 πόντους στο 1,90.

Μπασκόνια - Μακάμπι τέλος και αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα το 1,44 του άσου είναι λουκούμι. Το θέμα είναι ότι η Μακάμπι έχει κάτι εκλάμψεις που γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα, αλλά η λογική άλλα λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα