Να κλείσει με νίκη το 2016 θέλει ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος γύρος της πολύ δύσκολης και εξαιρετικά ανταγωνιστικής Ευρωλίγκας κλείνει με 5 αναμετρήσεις για σήμερα Πέμπτη και με 3 ματς για αύριο Παρασκευή. Η «μάχη που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την κακή εμφάνιση

και την βαριά ήττα στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση, θέλει απόψε στο τελευταίο τους ματς για το 2016 να επιστρέψει στις νίκες με την βοήθεια του κόσμου του παρά τις σημαντικές απουσίες (Πρίντεζης, Αγραβάνης, Χάκετ). Πάντως ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει εκτός από τους τρεις τραυματίες και τον νεοφερμένο Ντομινίκ Ουότερς στην διάθεση του ο οποίος μόλις χθες ήρθε στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα που επιστρέφει σπίτι του μετά από δύο χρόνια περίπου και θα τιμηθεί, έρχεται από την μεγαλύτερη νίκη της φέτος μέσα στην Μόσχας επί της ΤΣΣΚΑ στην παράταση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει σίγουρα και αυτή την νίκη ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα η ομάδα του. Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον εδώ και πολύ καιρό τραυματία, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 29/12

Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης 19:00

Ερυθρός Αστέρας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 21:00

Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:45

Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00

Παρασκευή 30/12

Ούνικς Καζάν-Παναθηναϊκός 18:00

Γαλατασαράι-Μπάμπεργκ 19:00

Μπαρτσελόνα-Νταρουσάφακα 22:00

Η βαθμολογία:

Standings from Round 14 #GameON pic.twitter.com/sjkDzyuOyu

EuroLeague (@EuroLeague) 23 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα