Το στοίχημα της Παρασκευής

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας σε ό,τι αφορά το μπασκετικό μέρος,αφού στο στοιχηματικό υπάρχουν άλλα.

Το Ζαλγκίρις - Χίμκι είναι η "κολώνα" όλης της αγωνιστικής με το διπλό που ήδη έχει πάρει την κατιούσα από την ημέρα που άνοιξε. Οσο μένει πάνω από το 1,30 αξίζει τον κόπο. Στο 1,36, αξίζει και ακόμα παραπάνω, έχει νόημα ακόμα και το χάντικαπ των 6,5 πόντων. Δεν θα αυτοκτονήσουν οι Ρώσοι, θα το πάρουν αυτό το ματς και λογικά με σχετική άνεση.

Το

Τσεντεβίτα - Φενέρ μπασκετικά είναι ψηλά στο 1,25 του διπλού. Ισως δίνεται τόσο λόγω της εξασφαλισμένης πρωτιάς των Τούρκων που ίσως προκαλεί υποψίες χαλαρότητας. Δύσκολο σε αυτή τη φάση της σεζόν να κάνει κοιλιά ομάδα του Ομπράντοβιτς. Διπλό μαζί με την Χίμκι και η απόδοση ανεβαίνει.

Στο Εφές - Μάλαγα οι Τούρκοι παίζουν την παράταση ζωής, απέναντι στην αποκλεισμένη Μάλαγα. Την Εφές κανονικά δεν την ποντάρεις ούτε για πλάκα φέτος. Επειδή όμως απόψε δεν είναι... πλάκα, με βαριά καρδιά λόγω του 1,22, παίνει κι αυτή στο ποντάρισμα για τον άσο.

Φινάλε με το μεγάλο ματς του ΣΕΦ το οποίο δεν έχει από κάπου να πιαστείς με σιγουριά. Η έδρα δίνει ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αλλά όχι για 1,75. Η τιμή δεν είναι value. Αντίθετα το 2,12 της Ρεάλ είναι μεγαλύτερο της πραγματικότητας, αλλά συνολικά επειδή συμφωνούμε ότι είναι ο Ολυμπιακός ελαφρύ φαβορί, προσπερνάμε.

Σήμερα υπάρχουν και τρία ματς για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Το Σαλόν Ρεμς - Σολέ δεν θα μας απασχολήσει, αντίθετα με τα άλλα δύο.


Στο Γκραβελίν - Λιμόζ το 1,38-3,20 μας οδηγεί σε ματιές προς τα δεξιά. Ακόμα και ξερό διπλό σε ζητούμενα, για πιο μεγάλη σιγουριά διπλό με πλεονέκτημα 7,5 πόντων στο 1,75.


Στο Ορτέζ - Χάβρη τέλος, βρίσκουμε την... αγαπημένη Χάβρη. Αυτή με τη μία νίκη στο πρωτάθλημα που χάνει παντού από τους πάντες και με μεγάλες διαφορές. Την ακολουθούμε πιστά εδώ και μήνες και διαρκώς μας πληρώνει. Τόσο λατρεμένη που αόμα κι αν κάποτε νικήσει, θα πούμε χαλάλι της. Σήμερα όμως θα πάμε στον άσο με χάντικαπ 15,5 πόντων της πολύ ανώτερης Ορτέζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα