Το στοίχημα της Κυριακής

Ισπανία και Ιταλία, όπως συνήθως τις Κυριακές, μονοπωλούν το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Αρχή από το μεσημέρι με την Ισπανία και με μια ελληνική κόντρα, με την Μούρθια του Κατσικάρη να υποδέχεται την Λαμποράλ του... σελνιασμένου Μπουρούση. Διπλό του 1.38 που δε φαίνεται να σπάει όσο κι αν εντός έδρας δυναμώνει η Μούρθια.


Το Μπανταλόνα - Εστουδιάντες είναι ένας χαμηλός άσος του 1.26, μπορεί να καλυφθεί και το χάντικαπ των 7,5 πόντων, πιο ασφαλές το όβερ στους 160,5.


Μανρέσα - Ρεάλ εξαρτάται από τα κέφια των Μαδριλένων αν θα καλύψουν τους 12 πόντους του χάντικαπ

και με κέφια... δεν παίζουμε.


Γκραν Κανάρια - Τενερίφη στο 1.18 ο άσος, οριακό το χάντικαπ των 9,5 πόντων, επίσς προσπερνάμε.


Συνεχίζει το πρόγραμμα με μικρούς άσους, το Μάλαγα - Σεβίλλη στο 1.06 και το Βαλένθια - Μπιλμπάο στο 1.13 και αν πάρουμε κάτι θα είναι στη Βαλένθια το διπλό με πλεονέκτημα στους 14,5 πόντους για τη Μπιλμπάο και απόδοση στο 1.53

Στην Ιταλία υπάρχουν λίγο πιο αμφίρροπα ματς, άρα και καλύτερες αποδόσεις. Το μεσημεριανό Μπρίντιζι - Σάσαρι έχει σετ 1.62 - 2.35. Πιο σοβαροί οι γηπεδούχοι, αλλοπρόσαλλοι οι φιλοξενούμενοι, πάμε παρακάτω.


Το Μιλάνο - Αβελίνο είναι ξεκάθαρος άσος, με 1.09 αναγκαστικά πάμε στο χάντικαπ που παίζεται στον άσο με -12,5 αφού είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων και μεγάλη η φόρμα των γηπεδούχων.


Πιστόια - Τρέντο δεν είναι ευκαιρία το 1.60 του άσου απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα σαν το Τρέντο και μάλλον θα πηγαίναμε στο διπλό ανοίγοντας λίγο το πλοενέκτημα στους 6,5 πόντους, με απόδοση 1.53.


Πέζαρο - Βαρέζε και Καζέρτα - Βανόλι είναι δύο ματς τα οποία απ' όπου κι αν τα πιάσεις... λερώνεσαι, με την έννοια ότι δεν υπάρχε σημείο αναφοράς για να ποντάρουμε κάτι.


Στο Βενέτσια - Τορίνο θα πάμε στο διπλό με το χάντικαπ λίγο πιο γενναίο απ' όσο το βρίσκουμε, θα το πάμε στους 11,5 πόντους με τη συμπαθέστατη απόδοση του 1.57.


Περνάμε στη Γερμανία, με αρχή το ισορροπημένο ματς Χάγκεν - Ουλμ που θα κοιτάξουμε προς τα δεξιά σε απόδοση 1.87 του διπλού, σε ζητούμενα όμως και όχι για στήριγμα.


Ενα ακόμα ντέρμπι ακολουθεί με το Μπρεμερχάβεν - Βόννη όπου θα πάμε στον άσο με +4,5 σε απόδοση 1.57.


Από τα τέσσερα άλλα ματς που έχουν ξεάθαρα φαβορί Φρανκφούρτη, Μπάμπεργκ, Αλμπα και Μπάγερν, έχει νόημα το διπλό με χάντικαπ -9,5 για τη Μπάμπεργ που μπορεί να το καλύψει στην έδρα της Ολιβερ, όπως επίσης και αυτό της Αλμπα με -15,5 στην έδρα της Μιτελντόιτσερ, αφού οι Βερολινέζοι μπορούν να νικήσουν τόσο ακόμα και παίζοντας σβηστοί.


Φινάλε με Τουρκία που είναι μέχρι και δελεαστικό το 1.29 της Φενέρ μέσα στην δυνατή έδρα της Κολετζλιλέρ, αλλά η ομάδα του Ομρπάντοβιτς έχει πάρει μεγάλη φόρα. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για το ματς Νταρουσάφακα - Γκαζιαντέπ με την έννοια του ότι αξίζει να παιχτεί ο άσος του 1.22

Keywords
Τυχαία Θέματα