Β' Εθνική (Νότος): Σε Νέα Σμύρνη και Υμηττό το ενδιαφέρον

Την ευκαιρία να πιάσουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχουν Πανιώνιος και Αμύντας, με τον δεύτερο γύρο της συναρπαστικής Β' Εθνικής να ξεκινάει με την 16η αγωνιστική.

Το πρωτοπόρο Ηράκλειο δεν θα ταξιδέψει στον Χολαργό λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, και έτσι ο Πανιώνιος

ο οποίος θα υποδεχθεί στο κλειστό της οδού Αρτάκης το Κορωπί, θα έχει την ευκαιρία να πατήσει κορυφή. Παιχνίδι κλειδί γίνεται και στον Υμηττό, όπου ο Αμύντας έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, και σίγουρα δεν επιθυμεί να υποστεί και δεύτερη εκτός έδρας ήττα. Αν ο Ιωνικός νικήσει, και σε συνδυασμό ότι χρωστάει και ένα παιχνίδι στο κλειστό του «Πλάτωνα» με τον Εργοτέλη, γίνεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά.

Από εκεί και πέρα, την ευκαιρία να παραμείνει στο γκρουπ των διεκδικητών έχει ο Πανελευσινιακός που υποδέχεται τον Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει το δύσκολο του πρόγραμμα, έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες. Με ενδιαφέρον περιμένουμε το παιχνίδι που θα γίνει στο Λίντο όπου ο δυνατός στο Ηράκλειο, Εργοτέλης υποδέχεται τον Παπάγου, με τους Κρητικούς να ψάχνουν νίκη - ανάσα, ενώ οι «Στρατηγοί» μετά το διπλό στου Ζωγράφου απέναντι στον Φιλαθλητικό, αναζητούν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Παιχνίδι σταθμό αναφορικά με την πορεία του δίνει στην Πάτρα ο Έσπερος, ο οποίος υποδέχεται την ουραγό Νίκη Αμαρουσίου, με τους Πατρινούς να μετρούν επτά συνεχόμενες ήττες, και την ομάδα των Βορείων προαστίων πέντε. Η όρεξη φαίνεται να άνοιξε στους ανθρώπους του Προμηθέα Χαλανδρίου οι οποίοι μετά τη νίκη απέναντι στον Έσπερο ανανέωσαν τις ελπίδες παραμονής, και σήμερα (31/1) φιλοξενούν τον Φιλαθλητικό, ο οποίος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τέλος, στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Ένωση Ιλίου, η οποία υποδέχεται σε ένα «πονηρό» παιχνίδι τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα - 1ος Όμιλος

Ν. Περκιζας 17.00 Προμηθέας Χ.-Φιλαθλητικός Τσαχάκης-Γιακείμη (Μπουρνάς)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Παπάγου Δημόπουλος-Καρακάσης (Μπορμπαντωνάκης)

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Κορωπί Κάρδαρης-Αναστασίου (Άκελ)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Ιωνικός Ν. Θεοδωρόπουλος-Διμπινούδης (Ορφανός)

Β’ Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Χρηστίδης Π-Τσάτσης (Ηπιώτης)

Β’ Κλ. Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Παπαφωτίου-Χρηστίδης Ηλ. (Πετρίδης)

Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Ηράκλειο Αναστόπουλος Α-Κυριακόπουλος (Ελευθεριάδης) - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Π. Αλεξιώτισσας 17.00 Έσπερος-Νίκη Αμαρ. Σταθόπουλος-Μαγκαφάς (Κωστής)

Keywords
Τυχαία Θέματα