Το σερί και το… γούρι του Μάντζαρη (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μιλάνο όπου σήμερα (09/01, 21:45, ΔΤ) θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας την Αρμάνι σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αναμένεται να κάνει ο Μάρντι Κόλινς.

Ο Αμερικανός όπως δήλωσε και χθες (08/01) είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στον αμυντικό τομέα, καθώς η ομάδα

του Πειραιά ξαναβρίσκει μπροστά της τον Ντάνιελ Χάκετ στα γκαρντ, παίκτη που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον πρώτο γύρο των ομίλων της Ευρωλίγκας, όταν ο Ιταλός φορούσε ακόμα τη φανέλα της Σιένα. Η προσοχή στα γκαρντ γενικότερα θα πρέπει να είναι μεγάλη, καθώς η Αρμάνι διαθέτει ποιοτικούς και επικίνδυνους παίκτες (Λάνγκφορντ, Τζεντίλε, Μος, Τζέρελς), ενώ ο Μπαρτζώκας περιμένει από τους Βασίλη Σπανούλη και Στράτο Περπέρογλου να συνεχίσουν τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πριν αντιμετωπίσει τους σημερινούς δύσκολους αντιπάλους του, βρέθηκε στην Piazza Duomo και ακολούθησε τις παραδόσεις προκειμένου να έχει ο Ολυμπιακός καλή τύχη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι η νίκη και το 12/12 στη φετινή Ευρωλίγκα, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Πειραιά ενόψει της συνέχειας, καθώς θα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα