Το Μέλλο-ν σου..

μεγαλύτερων αγορών του ΝΒΑ. Νέα Υόρκη, Σικάγο και Λος Άντζελες μιας και το Ντάλας με το Χιούστον φαίνονται "εκτός" πλέον και όσο πλησιάζουμε την τελική ευθεία. Ποια όμως είναι αλήθεια η ιδανική κατάσταση για τον Καρμέλο Άντονι..?/pp Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal;">

O Φιλ Τζάκσον προσφέρει στον Άντονι τα περισσότερα χρήματα μακράν, σε ένα max-deal 129 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια. Οι δύο άντρες μίλησαν προ ημερών και ο Άντονι φάνηκε ευχαριστημένος με αυτά που άκουσε. Ο Τζάκσον άλλωστε ήταν η μοναδική πιθανότητα των Νικς να κρατήσουν τον Μέλο στο Γκάρντεν. Ο "Ζεν" στοχεύει σε ολική "κάθαρση" και αντίθετα από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, προσπαθεί να μετατρέψει την Ν.Υόρκη σε διεκδικητή του τίτλου από φέτος (δεν περιμένει την free-agency του 2015). Ήδη έκανε το πρώτο trade στέλνοντας στους Μαβς τον Τσάντλερ, το οποίο απέφερε δύο πικς δευτέρου γύρου και έναν πόιντ γκαρντ όπως ο Καλντερόν ενώ παράλληλα προσπαθεί να κάνει το colpo grosso βρίσκοντας αγοραστές για τους Μπαρνιάνι-Στουντεμίρε, κατάσταση που -εάν υλοποιηθεί- μετατρέπει τους Νικς σε πολύ δυνατό παίκτη στην αγορά. Ο νέοι Νικς του Τζάκσον, με τους Φίσερ και Ράμπις στο τιμόνι, θα κάνουν focus στο αμυντικό κομμάτι και φιλοδοξούν να βάλουν στην τριγωνική τους επίθεση το post &midrange παιχνίδι του Άντονι, ο οποίος με αυτά τα στοιχεία μπορεί να κάνει θραύση. Μη ξεχνάμε ότι ο Καρμέλο θέλει να μείνει στην πόλη. Μεγάλωσε στο Ρεντ Χούκ του Μπρούκλυν, χαζεύοντας απέναντι από τον ποταμό Χάντσον τα λαμπερά φώτα του Μανχάταν. Τώρα είναι ο ίδιος ένα από αυτά. Όμως η περυσινή τραυματική εμπειρία του έχει κοστίσει. Οι Νικς μπορεί να χάσουν τον Άντονι σε περίπτωση που δε μπορέσουν να του διασφαλίσουν το ότι θα είναι ανταγωνιστικοί από φέτος. Ο Καρμέλο δε μπορεί να περιμένει..

Το Σικάγο τώρα.. Κακά τα ψέμματα, είναι η ομάδα που φέρνει τον Άντονι πιο κοντά στο όνειρο του τίτλου. Η συνύπαρξη με τους Θίμποντο, Νόα, Ρόουζ ιντριγκάρει όπως και η παραμονή στην Ανατολική περιφέρεια με την ταυτόχρονη ένταξη του σε ένα τέτοιο σύνολο. Τα 75 εκ. σε βάθος τετραετίας που μπορούν να προσφέρουν οι "Ταύροι" είναι λίγα ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο το ότι οι Νικς θα δεχθούν ένα sign&trade. Αυτό είναι πιθανό μόνο στην περίπτωση που καταλάβουν ότι ξεκάθαρα χάνουν τον παίκτη. Ο Πάξον (διατηρεί ακόμα στενή σχέση με τον Τζάκσον) μπορεί να προσφέρει το συμβόλαιο του Μπούζερ (οι Νικς δε θα το δεχτούν γιατί ήδη ξεφορτώνουν..) τον Τζίμι Μπάτλερ ή να βάλουν στο κόλπο και τρίτη ομάδα γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των Νικς αυτή τη στιγμή είναι συγκεκριμένες. Cap space, ντραφτ πικς και νεαρούς παίκτες των οποίων τρέχουν ακόμα τα ρούκι-συμβόλαια. Για τον Άντονι το Σικάγο είναι σαφώς η πιο γρήγορη (θεωρητικά πάντα) οδός για τη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Basket Blog
Μέλλο-ν,mello-n