Τι θα γίνει με τον Στράτο;

Τα… μέτωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό σχετικά με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφικές κινήσεις είναι πολλά. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προσπαθούν να κρατήσουν τον βασικό τους κορμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά πέρα από τις υποθέσεις των Κάιλ Χάινς και Βασίλη Σπανούλη, υπάρχει και αυτή του Στράτου Περπέρογλου!

Ο διεθνής φόργουορντ ήρθε από τον Παναθηναϊκό και βοήθησε αρκετά με την παρουσία του τους "ερυθρόλευκους", ώστε να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο εξάλλου, που κοιτάει πρώτα από όλα να βοηθήσει την ομάδα του, δίνοντας το καλύτερο που μπορεί σε κάθε παιχνίδι και μάλιστα, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα. Για τον χαρακτήρα του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τον έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια και είναι δεδομένο πως είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα.

Το θέμα είναι: Τι γίνεται τώρα με τον "Πέρπε"; Στο συμβόλαιο του παίκτη, υπάρχει οψιόν για 450.000 ευρώ, που μάλλον δεν θα θελήσει ο Ολυμπιακός να ενεργοποιήσει, καθώς όπως όλα δείχνουν θα επιλέξει να συζητήσει μαζί του από μηδενική βάση. Όλα καλά μέχρι εδώ, καθώς η ομάδα του Πειραιά θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αλλά το ζήτημα είναι τί θα προτιμήσει ο παίκτης; Θα δεχτεί ο Περπέρογλου να μιλήσουν οι δύο πλευρές από το μηδέν ή θα ψαχτεί, έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες…

Keywords
Τυχαία Θέματα