Θύμα λεκτικού ρατσισμού ο Γιανγκ (pics)

Την άσχημη εμπειρία του ρατσισμού που βίωσε στις Η.Π.Α θέλησε να μοιραστεί ο Πάτρικ Γιανγκ μέσω του twitter, όταν μπαίνοντας σε ένα ταξί με ένα φίλο του αισθάνθηκε πως είναι η διάκριση, και περιέγραψε τα συναισθήματα του:

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα βίωνα μια τέτοια κατάσταση, όπου θα ένιωθα ότι θα έκαναν διάκριση σε βάρος μου μπαίνοντας σε ένα ταξί. Καθώς έμπαινα στο ταξί

μαζί με τον καλύτερο φίλο μου από το λύκειο κάποιος σχολίασε ‘είναι μαζί σου;’. Ήθελα να μην ασχοληθώ και απλώς να πάω σπίτι μου, αλλά ο φίλος μου ήθελε να με υπερασπιστεί και να του δώσει να καταλάβει πως αυτό που είπε δεν ήταν σωστό. Τέλος πάντων, πήγαμε με τα πόδια στο σπίτι και δείξαμε μετά δυσκολίας την ανωτερότητά μας σαν άνθρωποι. Ευτυχώς επιστρέψαμε σπίτι ασφαλείς και μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη βραδιά» ήταν τα λόγια του σέντερ του Ολυμπιακού.

Never thought I would experience a situation where I would feel discriminated against but I was getting in an uber.

— Patric Young (@PatricYoung4) August 5, 2016

And as I was getting in with my best friend from high school someone commented "is he with you?"

— Patric Young (@PatricYoung4) August 5, 2016

I wanted to let it go and just go home but my best friend wanted to stand up for me and make it known that that was not ok to be said.

— Patric Young (@PatricYoung4) August 5, 20169

Anyways we walked home and strived to be the bigger men in the situation. Thank God we got home safe and can forget about this night.

— Patric Young (@PatricYoung4) August 5, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα