«Θα παλέψουμε και για σένα, Γιώργο»

Την πόρτα του χειρουργείου αναγκάστηκε να διαβεί ο Γιώργος Γιαννουκάκης, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό. Ο τραυματισμός του έμπειρου φόργουορντ, αποτελεί ένα σημαντικό «πλήγμα» για την Καλαμάτα, στην παρθενική της παρουσία στη Γ' Εθνική, με τον Θοδωρή Γιαννακόπουλο βέβαια να διαθέτει λύσεις στις θέσεις «3» και «4», ώστε να επιχειρήσει να καλύψει το κενό του, όσο καιρό απουσιάζει. Η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε το κοινό για το γεγονός αυτό, επισημαίνοντας πως οι συμπαίκτες

του θα παλέψουν και για τον ίδιο.

Αναλυτικά:

«Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Γιαννουκάκης. Μετά τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό, ο Γιώργος έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία έγινε από τον ιατρό της ομάδας μας, κύριο Γιαννακόπουλο Ιωάννη, ορθοπεδικό αθλίατρο, μέλος του ιατρικού τιμ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή ανάρρωση. Όλες οι σκέψεις είναι μαζί του. Να είναι σίγουρος, ότι στο μεγάλο ταξίδι της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, οι συμπαίκτες του θα παλέψουν και για αυτόν. Είμαστε βέβαιοι, ότι θα τον περιμένουν, για να τελειώσουν μαζί αυτό το ταξίδι. Όλη η πόλη… μία ομάδα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα