Παπαχρόνης: «Οξυγόνο μου ο κόσμος, ΠΑΟΚάρα» (vid)

Τις δικές του ευχές για τη συμπλήρωση 90 ετών ζωής του ΠΑΟΚ, έστειλε ο Πιτ Παπαχρόνης.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην Οκλαχόμα, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στον "Δικέφαλο του Βορρά", με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή της ομάδας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, καθώς και το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Παράλληλα, ο Παπαχρόνης

έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο των "ασπρόμαυρων", τονίζοντας πως αυτοί είναι οι μοναδικοί που μένουν πιστοί για πάντα.

«Έμαθα πως ο ΠΑΟΚ τα 90 χρόνια του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είχα την ευκαιρία να παίξω στην ομάδα. Πέρασα πολλές ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Πήραμε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο Κυπελλούχων, αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν η σχέση που είχα με τους φιλάθλους. Είστε φοβεροί, είστε συνέχεια στο γήπεδο έχοντας πάθος και όταν έπαιζα, ήσασταν το οξυγόνο μου. Ο κάθε παίκτης θα έρθει και θα φύγει, ο πρόεδρος θα έρθει και θα φύγει, ο προπονητής θα έρθει και θα φύγει, αλλά οι φίλαθλοι θα μείνουν για πάντα. Για αυτό θα δίνω συγχαρητήρια για τα 90 χρόνια και να είστε καλά. ΠΑΟΚάρα», ανέφερε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα