#ta_leme_torino: Με...φόρα για Ρίο η Εθνική! (vid)

Την ουσία με το θέαμα συνδύασε η Εθνική ομάδα στο μοναδικό της εν Ελλάδι φιλικό ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (04-09/07), νικώντας άνετα την Τουρκία με 78-52.

Η "επίσημη αγαπημένη" προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (04-09/07) και τα "αποκαλυπτήριά της" στο κοινό του ΟΑΚΑ ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Με πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις της, παίκτες που έχουν διάθεση και κίνητρο για διάκριση, η Εθνική

εμφανίστηκε πλήρως ανανεωμένη, μαχητική και θεαματική, ενώ απ' ότι φάνηκε σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τα όπλα της θα είναι η άμυνα και η ταχύτητα με έμφαση στο τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο.

Και όλα αυτά, με ηγέτη και μπροστάρη όλων τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος του πρώτου φιλικού της Εθνικής κόντρα στην Τουρκία.

Επειδή, όμως, «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» κι η εικόνα «μιλάει» από μόνη της, απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί μερικές όμορφες στιγμές από το φακό του Basketblog.gr:

No sound.. No words... New Hellenic National Basketball Team #greekbasketball @hellenicbf @bucks @giannis_an34 @thanasis_ante4 @vmantza @bourou9 @pap_33 @kostakoufos

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης www.basketblog.gr (@basketbloggr) στις Ιούν 23, 2016, 10:32πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα