Συνεχίζεται η... Ρώσικη ρουλέτα για την άνοδο

Πλησιάζουμε πλέον στη λήξη της φετινής σεζόν και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν θα έχουμε μόνο "τελικούς", τόσο για την άνοδο όσο και για την "μάχη" της σωτηρίας. Στη κορυφή, η... Ρώσικη ρουλέτα ανάμεσα σε Κόροιβο και Καβάλα, για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1 συνεχίζεται, τη στιγμή που η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα έχει δύσκολη αποστολή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής (Σάββατο 12/4), η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις,

μιας και το ματς του Κοροίβου με τον ΟΦΗ θα γίνει τη Κυριακή 13/4:

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΚΑΒΑΛΑ: Σπουδαίο ματς αναμένεται στις Σέρρες ανάμεσα σε δύο ομάδες που "καίγονται" για τη νίκη, για διαφορετικούς όμως λόγους. Ίκαροι Σερρών και Καβάλα βλέπουν το ματς ως "τελικό". Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέα ήττα, μιας και βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την... έκπληξη, που θα τους κρατήσει σε τροχιά σωτηρίας. Στενά είναι τα περιθώρια και για τη Καβάλα, η οποία καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο, δύο αγωνιστικές πριν από το μεγάλο ματς με τον Κόροιβο που θα κρίνει ουσιαστικά την άνοδο στην Α1.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΦΗ: Τη Κυριακή (13/4), το κλειστό της Αμαλιάδας αναμένεται να γνωρίσει για ακόμη μια φορά φέτος μεγάλες στιγμές, καθώς θα σφύζει από κόσμο. Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το "διπλό" επί της ΑΕΚ, ο Κόροιβος υποδέχεται τον ΟΦΗ και ασφαλώς δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανό στραβοπάτημα. Με τη δύναμη της απόρθητης έδρας της, η ομάδα της Ηλείας θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να προσθέσει ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια της για άνοδο. Ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία του και χωρίς άγχος θα παίξει για την αξιοπρέπεια του με στόχο να κάνει τη... ζημιά.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΕΚ: Στο κλειστό του Ζωγράφου, η ΑΕΚ καλείται να κλείσει τη... παρένθεση της ήττας από τον Κόροιβο και να διατηρηθεί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας μια ανάσα από την εξασφάλιση της πολυπόθητης ανόδου. Ο Φιλαθλητικός μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι, καθώς "καίγεται" για τη νίκη μιας και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αναφορικά με τη παραμονή του στη κατηγορία. Χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων της η Ένωση, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση τους από την Αστυνομία, ενδέχεται να στερηθεί και της βοήθειας των τραυματιών Τσιάκου και Νίκολιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας σε ένα ντέρμπι με Βορειοελλαδίτικο άρωμα. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως όπως έδειξαν και στο ματς με τον Φιλαθλητικό παλεύουν όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Θεωρητικά ο Φίλιππος δεν κινδυνεύει, όμως χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη παραμονή του και έχει την ποιότητα για να τη πετύχει.

ΨΥΧΙΚΟ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ψυχικό, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Ερμή. Οι γηπεδούχοι έχουν ως βασικό τους κίνητρο το γόητρο και τη διεύρυνση του θετικού τους σερί (μετρούν δύο νίκες στους τελευταίους αγώνες), τη στιγμή που η ομάδα του Λαγκαδά δίνει "μάχη" για να κρατηθεί στη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι το αουτσάιντερ όμως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να "χτυπήσουν" με όλες τις δυνάμεις τους το παιχνίδι. Αμφίβολη από πλευράς Ψυχικού η παρουσία του Πέτρουλα, ενώ δεν υπολογίζεται ο μόνιμος απόντας τις τελευταίες εβδομάδες Σαμοθράκης. Πλήρης θα αγωνιστεί ο Ερμής.

ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν, το Παγκράτι θα αγωνιστεί χωρίς βαθμολογική πίεση σε ένα παιχνίδι. Στο Λαύριο κόντρα στην δυνατή τοπική ομάδα, οι "ροσονέρι" θα παίξουν για το γόητρο και για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, αφού μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί των Ικάρων Σερρών έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους στη κατηγορία. Το Λαύριο έχει μια νίκη λιγότερη (10) και θα επιδιώξει να "σφραγίσει" απόψε τη σωτηρία του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κινδυνεύει άμεσα εάν ηττηθεί.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τη νίκη που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει και μαθηματικά τη σωτηρία του θα επιδιώξει να πάρει στη Τρίπολη ο Αρκαδικός. Κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Αγία Παρασκευή, οι Αρκάδες έχουν την ευκαιρία να "τελειώσουν" από τώρα τη σεζόν και να πορευτούν χωρίς το παραμικρό άγχος στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ., εκτός από τη συνάντηση της Αμαλιάδας που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 13/4 στις 1 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα