Αλβέρτης: «Κρατάμε τα καλά και… τα άσχημα για τα πλέι οφ»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παρά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και μιλώντας μετά το ντέρμπι στάθηκε στο κακό τρίτο δεκάλεπτο αλλά και στα επτά λάθη των «πράσινων» στην τελευταία περίοδο. Παράλληλα… αποθέωσε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την πολύ καλή του εμφάνιση.

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης:

Για

το παιχνίδι: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Πληρώσαμε το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο και τα λάθη μας στο τέταρτο δεκάλεπτο, λάθη που έκριναν το παιχνίδι. Τελείωσε αυτός ο κύκλος για μας. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη. Πρέπει ειδικά μέσα από το τέταρτο δεκάλεπτο να κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά και να το βελτιώσουμε».

Για το ότι ήρθε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως προπονητής και πως ήταν τα συναισθήματά του: «Όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο τι θα κάνει η ομάδα σου. Ηρθα ενεργά στο ΣΕΦ μετά από μερικά χρόνια. Δεν κάναμε αυτό που θέλαμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος, Δώσαμε μάχη, είχαμε καλά διαστήματα. Θα κρατήσουμε και τα καλά, αλλά και τα άσχημα».

Για την εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη: «Δεδομένου του προβλήματος του Λάσμε πήρε παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο Λουκάς και αυτό έκανε. Δεν αποτελεί ιδιαιτερότητα. Μπορεί να κάνει πολύ καλά κάποια πράγματα και αυτά έκανε».

Για την καλή ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια: «Αυτά τα ματς της Ευρώπης να αποτελέσουν οδηγό. Ας ελπίσουμε και να ευχηθούμε να είναι έτσι και στα ελληνικά πλέι οφ. Υπάρχουν άλλες κυρώσεις. Δεν είναι δουλειά μου αυτή. Ας ελπίζουμε στα πλέι οφ να είναι παρόμοια κατάσταση χωρίς έκτροπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα