Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ουέστμπρουκ (34ο)! (vid)

Δεν φαίνεται να αστειεύται την φετινή σεζόν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το βραβείο του MVP, πλαισιομένο πάντα όμως, μέσα από την αξιόλογη πορεία των Θάντερ. Στην χθεσινή αναμέτρηση στο Τορόντο του Καναδά σημείωσε το 34ο triple-double της φετινής σεζόν ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους (8/17 προσπ. 4/8 3π. 4/4 βολές), 16 ασσίστ, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής. Κατάφερε να πετύχει 55-60/123 συνολικούς πόντους που πέτυχε η ομάδα από την ενεργητική του δράση

(σκοράροντας), αλλά και την "παθητική" δημιουργώντας για τους συμπαίκτες τους.

Κατα καιρούς διαβάζω αναλύσεις και άρθρα, περί ατομικότητας του Ουέστμπρουκ... .Ότι αγνoεί επιδεικτικά συμπαίκτες και προπονητές με απώτερο σκοπό να σπάσει το ρεκόρ του Ρόμπερτσον, και να κατακτήσει το βραβείο του MVP. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν...με την έννοια ότι όταν έχεις ένα παίκτη με τις δυνατότητες και την ιδιοσυγκρασία του Ουέστμπρουκ ή του Χάρντεν... ή ακόμα και του "βασιλιά" Λεμπρόν δεν γίνεται να αναφέρεσαι περί ατομικότητας. Θεωρώ ότι είναι μπασκετικό "φάουλ" και σφάλμα. Συγκεκριμένα ο Ουέστμπρουκ, σημειώνει 10.4 ασσίστ (μ.ο) την φετινή σεζόν σκοράροντας 31.7 πόντους (μ.ο). Άμεσα, συμπεραίνουμε πως προσφέρει γύρω στους 50-60 πόντους στην ομάδα του σκοράροντας και δημιουργώντας. Στους τελευταίους 5 αγώνες έχει μοιράσει κατά μ.ο 14.2 ασσίστ ανά παιχνίδι...! Αυτοί οι αριθμοί δεν περιβάλλουν ένα παίκτη γύρω από τον όρο "ατομικότητα" ή "στοχοπροσήλωση μόνο στα ρεκόρ". Αποδεικνύουν ότι δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του, μέσα από το άπλετο ταλέντο που διαθέτει, για να προκύψει ένα καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Η αδυναμία του front office των Θάντερ να πλαισιώσουν τον Ουέστμπρουκ γύρω από ένα δυνατό και αξιόλογο σύνολο με προοπτικές, είναι το πρόβλημα...και όχι ο ίδιος ο Ουέστμπρουκ και οι επιδόσεις του.

Απολαύστε μερικές μαγικές στιγμές του "αφηνιασμένου" και "διψασμένου" για διακρίσεις Ουέστμπρουκ από την χθεσινή αναμέτρηση στο Τορόντο:

Keywords
Τυχαία Θέματα