Στους Λέικερς ο Ντενγκ για 72 εκατομμύρια δολάρια! (pic)

Σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έχει έρθει ο Λουόλ Ντενγκ, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο δημοσιογράφος του "The Vertical", Σαμς Σαράνια, ο Λουόλ Ντενγκ έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση των Λος Άντζελες Λέικερς για τεραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τού αποφέρει συνολικά 72 εκατομμύρια δολάρια! Έτσι, λοιπόν, ο 31χρονος φόργουορντ είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει οριστικά το Μαϊάμι και τους Χιτ -είναι free agent-

για χάρη των "λιμνανθρώπων". Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση αυτή, ο Ντενγκ θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Λέικερς, μετά τον Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Free agent Luol Deng has reached agreement on a four-year, $72 million deal with the Los Angeles Lakers, league sources tell The Vertical.

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 2, 2016

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ντενγκ είχε κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, έξι ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 74 αγώνες με τους Μαϊάμι Χιτ, όντας μέλος τους από το 2014. Στις 12 σεζόν του συνολικά στο NBA, ο Ντενγκ μετράει 15,5 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά παιχνίδι, έχοντας αγωνιστεί σε Σικάγο Μπουλς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Μαϊάμι Χιτ. έλος, έχει συμμετάσχει δύο συνεχόμενες σεζόν σε All-Star Game (2011-2012, 2012-13) όταν αγωνιζόταν με τους Μπουλς, ενώ ήταν το νο.7 του ντραφτ του 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα