Στοίχημα: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, Over στην κόντρα αήττητων

Κυριακή σήμερα (11/12) και το εγχώριο μενού περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (δεν περιλαμβάνεται στο κουπόνι μπάσκετ). Προκύπτει στοιχηματική επιλογή από το ματς του ΟΑΚΑ, ενώ υπάρχουν και άλλες τέσσερις σημερινές προτάσεις από Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία.

Ξεκινάμε χρονικά με την ιταλική αναμέτρηση της Βενέτσια με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η Βενέτσια πέτυχε σπουδαία νίκη στο Αβελίνο με 78-80 και συνεχίζει στην ιταλική λίγκα με ρεκόρ 7-3. Έπειτα, για το Champions League, πέτυχε άλλη μία νίκη, με 74-62 επί της Λε Μαν. Η Αρμάνι διατηρηθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητη με 10-0, μετά το εύκολο 74-92 επί της Τρέντο. Οι βάσεις της επικράτησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε 31-44, στο τρίτο δεκάλεπτο αύξησε την διαφορά με σκορ 49-67 και δεν απειλήθηκε ποτέ. Για την Euroleague υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ και ηττήθηκε άνετα στο δεύτερο ημίχρονο με 64-79. Υπό αυτές τις συνθήκες η Βενέτσια έχει μια καλή ευκαιρία για να νικήσει το «θηρίο» αφού είναι σε εξαιρετική φόρμα και πάντα τα τελευταία χρόνια είναι δυνατή εντός έδρας. Επιλογή η Βενέτσια +6.

Ζευγάρι από Γερμανία


Πάμε στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου η πρώτη επιλογή έρχεται από το ματς της Φρανκφούρτης με την Μπάγερν Μονάχου. Η Φρανκφούρτη πέτυχε επιτέλους νίκη, μετά από επτά σερί ήττες, επί της αδύναμης Μπραουνσβάιγκ με 74-75 και συνεχίζει στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 4-9. Για το Champions League υπέστη νέα ήττα, από τη Μονακό με 64-70. Η Μπάγερν έδωσε αγώνα μεσοβδόμαδα, την περασμένη Τρίτη στην Βόννη, ηττήθηκε 95-83 και συνεχίζει με ρεκόρ 9-2 στην Μπουντεσλίγκα. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε πίσω 49-43, στην τρίτη περίοδο η κατάσταση χειροτέρεψε αφού η Βόννη προηγήθηκε με 69-55, στη συνέχεια μείωσε μέχρι τους τέσσερις πόντους αλλά κατέρρευσε ξανά. Για το Eurocup δεν είχε ματς λόγω ρεπό. Η Μπάγερν στο «σπίτι» της σκοράρει 93 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 74 ενώ όταν παίζει μακριά από το «σπίτι» της σκοράρει 78 και δέχεται 77. Θα επικρατήσει ο άχρηστος ρυθμός της Φρανκφούρτης, θα ακολουθήσει η Μπάγερν αφού έτσι έχει συνηθίσει και είναι πιθανό να επαληθευθεί το Under 150.5.

Συνεχίζουμε με την κόντρα αήττητων ανάμεσα στην Ουλμ και την Μπάμπεργκ. Ρεκόρ 11-0 "τρέχει" η Ουλμ, στο 13-0 το ρεκόρ της Μπάμπεργκ. Την περασμένη αγωνιστική η Ουλμ νίκησε 79-89 στην έδρα της Τούμπινγκεν παίζοντας καλά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν επιτέλους βελτίωσε την άμυνά της και «καθάρισε». Αντιθέτως η Μπάμπεργκ είχε έναν από τους συνήθεις «περιπάτους» της με την Ιένα την οποία συνέτριψε με 79-54. Η Ουλμ στην έδρα της ζορίζει συνήθως την Μπάμπεργκ, ακόμα και στους περσινούς τελικούς ενώ ηττήθηκε 101-82 και 92-65 στο Μπάμπεργκ στην έδρα της δέχθηκε buzzer-beater στην παράταση για να ηττηθεί, και η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων έχουν πολύ μεγάλο σκορ. Φέτος η πιθανότητα εμφάνισης ενός μεγάλου σκορ είναι ενισχυμένη διότι η Ουλμ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα με 90.1 πόντους ανά αγώνα, αφήνοντας δεύτερη την Μπάμπεργκ με 86.3 πόντους ανά αγώνα. Αναμένεται θεαματικό παιχνίδι με μεγάλο σκορ λοιπόν και η επιλογή είναι το Οver 161.5.

Under στο ΠΑΟ - ΑΕΚ

Ερχόμαστε εντός των συνόρων για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στη Stoiximan.gr Basket League με ρεκόρ 8-1 μετά την εύκολη νίκη επί του Λαυρίου 60-84. Όλα κρίθηκαν από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 32-48 και έπειτα η διαφορά είχε μονίκως ανοδικές τάσεις. Έπειτα για την Euroleague έκανε την πιο πειστική φετινή του εμφάνιση και διέλυσε την Γαατασαράι με 85-58. Η ΑΕΚ διατηρεί επίσης ρεκόρ 8-1 μετά την εύκολη επικράτηση με 89-75 επί του Κοροίβου. Ποτέ δεν «πάτησε» τον αντίπαλό της αλλά σταθερά επικρατούσε στα επιμέρους δεκάλεπτα με 4-5 πόντους και δεν απελήθηκε ποτέ. Στο Champions League η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με το εύκολο 76-89 επί της ουγγρικής Ζολνόκι. Προφανές φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός ως καλύτερη και πληρέστερη ομάδα όμως η φετινή ΑΕΚ με την όπλο την άμυνα είναι πολύ επικίνδυνη. Ο Πασκουάλ στήνει τον Παναθηναϊκό με κύρια αφοσίωση στην άμυνα επίσης, ακόμα και στην εύκολη ήττα από την Μπαρτσελόνα κράτησε χαμηλά την ισπανική ομάδα και σήμερα θα προσπαθήσει να κρατήσει την ΑΕΚ κάτω από τους 65 πόντους. Παιχνίδι αμυνών επομένως και η λογική επιλογή είναι το Under 145.5.

Κλείνουμε με Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο έκανε πάρα πολύ κακή εμφάνιση στην Βαλένθια, ηττήθηκε 83-61 και συνεχίζει με ρεκόρ 6-4 στη ACB. Μεσοβδόμαδα, για το Eurocup, υποδέχθηκε την Φουενλαμπράδα, τη νίκησε με 97-83 και κάλυψε τους 11 πόντους που είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Η Ρεάλ παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της ACB, με ρεκόρ 8-2, μετά το άνετο 92-76 επί της Φουενλαμπράδα. Η Ρεάλ προηγήθηκε 47-32 στο ημίχρονο, απλά διατήρησε την διαφορά πάνω από τους 15 πόντους με λίγες εξαιρέσεις και έφτασε με περίπατο στην επικράτηση. Την περασμένη Πέμπτη υποδέχθηκε την Ζαλγκίρις για την Euroleague και επικράτησε 96-91. Στον αγώνα με την Ζαλγκίρις δεν έπαιξε ο Γιουλ και την ομάδα έσωσε ο Ντόνσιτς με δύο κρίσιμα τρίποντα στο τελευταίο δίλεπτο. Ο Γιουλ δεν θα παίξει ούτε απόψε και η γηπεδούχος Μπιλμπάο έχει πιθανότητες να διεκδικήσει στα ίσια, επομένως να υπερασπισθεί το πλεονέκτημα των 8 πόντων υπέρ της.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα