Ξέσπασε ο... αδικημένος Ουέιντ (video)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντουέιν Ουέιντ αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο ΝΒΑ, καθώς πήρε την απόφαση να αφήσει το... λιμάνι του, μετακομίζοντας από τους Μαϊάμι Χιτ στους Σικάγο Μπουλς!

Ο "Flash" είχε πολλά μαζεμένα παράπονα από τη στάση του Πατ Ράιλι απέναντί του όλα αυτά τα χρόνια. Ένιωθε αδικημένος και πριν από λίγο καιρό η σταγόνα στο ποτήρι ξεχείλισε. Οι "ταύροι" παραμόνευαν, προσφέροντάς του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο,

αλλά και την προοπτική να παίξει στον τόπο καταγωγής του. Τελικά, είπε το "ναι" και άλλαξε τον "χάρτη" στην ανατολική περιφέρεια.

Πλέον, είναι κάτοικος Ιλινόις και νιώθει καλά. Κάνει μια αξιόλογη σεζόν με 20 πόντους μέσο όρο και όποτε χρειάζεται, αλλάζει τις ισορροπίες σε ένα παιχνίδι. Αυτό έγινε και κόντρα στην πρώην ομάδα του. Όταν είχε πάει ως αντίπαλος στη Φλόριντα του έγινε ειδικό αφιέρωμα από τον οργανισμό και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Σίγουρα τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα, όμως αποφάσισε να μην είναι καλός οικοδεσπότης στη δική του φιλοξενία. Χωρίς οίκτο εκτέλεσε τους Χιτ, σημειώνοντας 28 πόντους και έδειξε την κλάση του σε ένα "κλειστό" παιχνίδι. Είναι επαγγελματίας, εξάλλου, και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα