Στοίχημα: Με το Under στο Κάουνας

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (04/11) για την Euroleague. Από ελληνικής πλευράς, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές Αναντολού (19:45). Από εκεί και πέρα, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Σάσκι Μπασκόνια (20:00), ενώ στην αναμέτρηση η οποία θα μας απασχολήσει στοιχηματικά κατά κύριο λόγο, η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενεί την Νταρουσάφακα (19:00).

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά μπάσκετ με το

παιχνίδι στο Κάουνας. Η Ζαλγκίρις έχει μία μόλις νίκη στη διοργάνωση, κόντρα στην Μπασκόνια με 78-73, μία επιτυχία που ήρθε μέσα από την καλύτερη αμυντική επίδοσή της μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε κατάφερε να διατηρηθεί στη διεκδίκηση της νίκης όσο «κρατούσε» αμυντικά, ωστόσο δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης μέχρι το τέλος των αγώνων και ηττήθηκε.

Με προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού περιμένουμε να αντιμετωπίσει και την Νταρουσάφακα. Η τουρκική ομάδα παρουσιάζει το παράδοξο στοιχείο να έχει επικρατήσει στα δύο ματς που έχει δώσει μακριά από την έδρα της, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Ούνιξ Καζάν, και να έχει χάσει στα δύο που έπαιξε μπροστά στο κοινό της, με Αρμάνι Μιλάνο και Εφές Αναντολού. Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση, περιμένουμε ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη» για τη νίκη, με τον τελικό νικητή να είναι πραγματικά δύσκολο να προβλεφθεί. Θα δούμε και από τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρή άμυνα, επομένως η επιλογή μας από τον αγώνα είναι το Under 153.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87.

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟ

Περνάμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Πόλη, απέναντι στην Εφές Αναντολού. Η Εφές έκανε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Νταρουσάφακα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, μετά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών, όταν αντιμετώπισε κατά σειρά Σάσκι Μπασκόνια (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός). Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής, κυρίως αμυντικά, επικρατώντας με 70-59 στο ΟΑΚΑ. Η τουρκική ομάδα παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, εβδομάδα με εβδομάδα, κάτι το οποίο, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Περάσοβιτς χρειαζόταν χρόνο με τους παίκτες του, ώστε να αφομοιώσουν αυτά που ζητάει. Οι γηπεδούχοι δίνονται απόψε φαβορί, σωστά κατά τη γνώμη μας, καθώς έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Η Εφές, επομένως, θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή, ωστόσο κρίνουμε ότι είναι προτιμότερο να αφήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι για το live, στο οποίο είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες για κέρδος.

Τέλος, στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Σάσκι Μπασκόνια, περιμένουμε από τους Σέρβους να επιδιώξουν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους, ό,τι έκαναν με την Νταρουσάφακα, αλλά δέχθηκαν στο τέλος ανατροπή, ενώ με την Μπαρτσελόνα πήραν τη νίκη. Η προτιμότερη επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η νίκη του Ερυθρού Αστέρα, σε απόδοση 1.97.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα