Στοίχημα: Ημέρα με Over

Κυριακή (27/11) σήμερα και οι επιλογές που μας προσφέρει το κουπόνι μπάσκετ είναι πολλές για μία ακόμα φορά. Ζευγάρι προτάσεων προκύπτει από την Ισπανία, η πεντάδα συμπληρώνεται με σημεία από Ιταλία, Γερμανία και τη γειτονική Τουρκία. Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά...

Ζευγάρι επιλογών από Ισπανία

Ξεκινάμε με Ισπανία και την αναμέτρηση της Φουενλαμπράδα με την Ανδόρρα. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν ακραία συντριβή στην Τενερίφη, με 96-50 από την τοπική ομάδα, και συνεχίζουν με ρεκόρ 2-7 στην βαθμολογία. Ακολούθησε η ήττα με 96-84 από την Κίμκι επί ρωσικού εδάφους στο πλαίσιο του Eurocup.

Η Ανδόρρα δυσκολεύθηκε πάρα πολύ να νικήσει την Ομπραντόιρο αλλά τα κατάφερε με 91-87 και είναι τέταρτη με ρεκόρ 6-2. Μετά το υπέρ της 45-34 του ημιχρόνου κόλλησε επιθετικά, επέτρεψε στην Ομπραντόιρο να ανατρέψει αλλά «καθάρισε» με νέα καλή επιθετική παρουσία μετά το 28’. Αμφότερες οι ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν πάνω από 80 πόντους, λογικότατη επιλογή το Over 164.5.

Παραμένουμε στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου για την αναμέτρηση της Μούρθια με την Ομπραντόιρο. Καταπληκτική εμφάνιση έκανε η Μούρθια στη Σεβίλλη, διέλυσε την Μπέτις με 77-103 και συνεχίζει με ρεκόρ 3-6. Στο Eurocup ηττήθηκε 79-90 από την Μπάγερν, μία ήττα ανώδυνη, καθώς η πρόκριση στην επόμενη φάση είχε ήδη κλειδωθεί. Η Ομπραντόιρο έδωσε μεγάλη μάχη στην Ανδόρρα αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 91-87 και συνεχίζει με ρεκόρ 2-7. Αν και βρέθηκε πίσω 45-34 στο ημίχρονο, άμεσα στην επανάληψη μείωσε και διεκδίκησε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε κάτι διότι δεν πρόσεξε στην άμυνα και έκανε εντελώς άχρηστα φάουλ. Η Ομπραντόιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και το πέτυχε μέσω της επίθεσής της αφού σε τρία ματς σερί έφτασε ή ξεπέρασε τους 80 πόντους, 80 με Σαραγόσα, 87 με Γκραν Κανάρια, 87 με Ανδόρρα, ενώ πριν δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τους 76 πόντους (76-92 με Μπασκόνια στην πρεμιέρα). Ξανά γρήγορος ρυθμός αναμένεται σε ένα ματς της Μούρθια και η σοφή επιλογή είναι το Over 158.

Περιορισμένες οι αντοχές της ΤΕΝΤ

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία για την αναμέτρηση της ΤΕΝΤ Άνκαρα με τη Γαλατασαράι. Παραμένουν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι (0-7 το ρεκόρ), προέρχονται από την ήττα από την ανώτερη Νταρουσάφακα με 71-62. Η Γαλατασαράι συνεχίζει με ρεκόρ 5-2 μετά τη νίκη 84-78 επί της Μπεσίκτας. Η Γαλατά έμεινε πίσω 36-39 στο ημίχρονο, ανέτρεψε άμεσα και οι ομάδες έδωσαν μάχη όμως η γηπεδούχος «καθάρισε» όταν πέτυχε σερί 11-0 που μετέτρεψε το 67-67 σε 78-67. Έπειτα για την Euroleague θριάμβευσε επί της Μπαρτσελόνα με 78-64 πολύ εύκολα και έφτασε τις τρεις νίκες στην διοργάνωση. Σε πολλά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Γαλατά ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και μετά καθάρισε» όπως με Γκαζιάντεπ που ήταν πίσω 41-37 και νίκησε 72-79, με Μπεσίκτας που έχανε 36-69 και νίκησε 84-78, με Τραμπζονσπόρ που ήταν μπροστά με 41-40 και νίκησε με καλύτερη εμφάνιση στην επανάληψη. Επιπλέον είναι γνωστό ότι οι ομάδες που πάσχουν από λειψανδρία, όπως η ΤΕΝΤ της οποίας οι βασικοί παίζουν 33 λεπτά και άνω, στο πρώτο ημίχρονο εκείνοι οι βασικοί έχουν δυνάμεις ενώ μετά καταρρέουν. Επιλογή λοιπόν η ΤΕΝΤ +10.5 στο πρώτο ημίχρονο.

Επόμενη στάση το γερμανικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι της Βόννης με την Μπρεμερχάβεν. Στην πέμπτη θέση της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Βόννη, με ρεκόρ 6-4, ,μετά τη νίκη 81-85 που πέτυχε στο Βούρτζμπουργκ επί της Σ. Όλιβερ. Η Μπρεμερχάβεν έδωσε δύο αγώνες την τελευταία εβδομάδα, αρχικά νίκησε 97-92 την Όλντενμπουργκ μετά από παράταση (76-76 κανονική διάρκεια) και την Τετάρτη έκανε πολύ εύκολη νίκη επί της Ιένα με 71-91, οπότε συνεχίζει με ρεκόρ 5-6. Αξίζει η ενασχόληση με την αγορά Under/Over και συγκεκριμένα το Over 168.5 το οποίο δεν είναι πολύ σύνηθες για την Βόννη αλλά είναι κλασικό για την φετινή Μπρεμερχάβεν.

Κλείνουμε με Ιταλία, όπου θα μας απασχολήσει η συνάντηση της Βενέτσια με την Καζέρτα. Η Βενέτσια κόντεψε να πέσει θύμα μεγάλου διαιτητικού λάθους αφού στη λήξη της κανονικής διάρκειας με την Τορίνο δε μέτρησε δικό της καλάθι, ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με σκορ 84-84 και τελικά νίκησε με 90-93, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 5-3. Ακολούθησε η νίκη με 106-91 επί της Άβτοντορ για το Champions League. Η Καζέρτα είναι μια νίκη πάνω, με ρεκόρ 6-2, μετά το 91-86 επί της Ορλαντίνα. Καλές πορείες κάνουν αμφότερες οι ομάδες, έχουν βάλει υποψηφιότητα για τερματισμό στην πρώτη τετράδα θεωρώντας «σίγουρη» την οκτάδα οπότε αναμένεται μεγάλη μάχη απόψε. Είναι πιθανό να γίνει ένα θεαματικό ματς και να επαληθευθεί το Over 159.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα