Λατρόβαλης: «Οι τραυματισμοί μας στέρησαν την διάρκεια»

Το Παγκράτι μπορεί να ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 64-74 στο κλειστό του Μετς και να έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με το πενιχρό ρεκόρ της μιας νίκης σε οκτώ αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και αιτία να υπάρχει και μια μορφή ικανοποίησης στην Αθηναϊκή γειτονιά, καθώς στο παρκέ εμφανίστηκε μια εντελώς αλλαγμένη ομάδα.

Με τον Νίκο Λατρόβαλη στον πάγκο του πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο,

πετυχαίνοντας 44 πόντους απέναντι στον Ηρακλή που αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη άνοδο στην Basket League, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης, και είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον εκπληκτικό Γιάννη Γκαγκαλούδη ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση.

Ο τεχνικός που ανέλαβε το δύσκολο έργο μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κατωπόδη στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές ενώ μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας τους κατά την διάρκεια του αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να έχουν κερδίσει. Πέσαμε πάνω σε ένα τρομερό Γκαγκαλούδη, ενώ οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια του αγώνα μας στέρησαν την διάρκεια. Συγχαρητήρια στους τρεις διαιτητές. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα