Στοίχημα: Εξαιρετικός επιθετικά ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνεται σήμερα (11/11) η 6η αγωνιστική της Euroleague, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στις 19:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι, μισή ώρα αργότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η «αυλαία» πέφτει με την αναμέτρηση Σάσκι Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε, στις 22:00. Στοιχηματικά, ξεχωρίζει

το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», ενώ στις δύο υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι προτιμότερο να τηρήσουμε στάση αναμονής για το live.

Πάμε στα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr και τον αγώνα Γαλατασαράι – Ολυμπιακός. Η Γαλατά αποτελεί τη μοναδική ομάδα της Euroleague που δεν έχει ακόμη νίκη, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Παρουσιάζεται πολύ χειρότερη από ότι αναμενόταν και ο λόγος είναι η αδυναμία της να βρει χημεία. Δε θα είναι μάλιστα, έκπληξη, αν τελικά η χημεία δε βρεθεί... ποτέ. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η απαράδεκτη αμυντική συμπεριφορά της, καθώς μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 109 πόντους από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 103 από τη Φενέρμπαχτσε, 98 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, 90 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και 85 από τον Ερυθρό Αστέρα, του οποίου τα σκορ δεν ξεπερνούν τους 145 πόντους. Ακόμα και από την τραγική Τραμπζονσπόρ, που μέχρι το μεταξύ τους ματς σκόραρε 71 πόντους ανά αγώνα, δέχθηκε 84.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, συνεχίζει στη διοργάνωση με ρεκόρ 3-2 μετά την ήττα εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 75-81. Ο πρωταθλητής Ελλάδος ξεκίνησε καλά στην επίθεση, αλλά άσχημα στην άμυνα και έμεινε πίσω 21-25 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια σκόραρε μόλις επτά πόντους στη δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο έκλεισε 28-44. Για κάθε καλάθι που σημείωνε στην επανάληψη, δεχόταν πολύ εύκολα ανταπόδοση και έτσι ποτέ δεν πλησίασε με σοβαρή απειλή για ανατροπή. Στο ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει αήττητος, μετά από πέντε αγωνιστικές, με το 63-70 επί του Άρη την περασμένη Δευτέρα. Στο διά ταύτα, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν σαφέστατα καλύτερο σύνολο από τη σημερινή τους αντίπαλο και επιδεικνύουν επιθετικές αρετές. Είναι εξαιρετικοί από τη γραμμή του τριπόντου και σήμερα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν πολύ και να φτάσουν στη νίκη. Με τα παραπάνω δεδομένα, η επιλογή μας από το παιχνίδι είναι το Over 84.5 πόντοι του Ολυμπιακού.

Στα δύο υπόλοιπα ματς της ημέρας, σπουδαίο παιχνίδι περιμένουμε στη Μόσχα, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ρώσοι, απαλλαγμένοι από το άγχος της «κούπας» είναι καταπληκτικοί και αποτελούν, δίχως αμφιβολία, το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση. Είναι μάλιστα, πιθανό, να έχουμε αρκετά μεγάλο σκορ, ωστόσο δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το όριο των 177.5 πόντων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, είτε στο Over είτε στο Under. Ενδεχομένως να προκύψουν ορισμένες ευκαιρίες στο live. Τέλος, περιμένουμε αρκετά δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στη Σάσκι Μπασκόνια και τη Φενέρμπαχτσε. Στοιχηματικά, είναι πολύ δύσκολο να επιλεγεί είτε νικητής, είτε κάποιο στοίχημα με χάντικαπ. Η αγωνιστική συμπεριφορά της Μπασκόνια οδηγεί προς το Under, με αρκετό ρίσκο, ωστόσο. Προτιμότερο και εδώ να αναμένουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης και να ποντάρουμε στο live, εφόσον προκύψει κάποια αξιόλογη επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα