Στοίχημα: Επιστρέφει στις νίκες η ΑΕΚ

Τα παιχνίδια του Champions League της FIBA πρωταγωνιστούν στο σημερινό πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία από αυτά. Συγκεκριμένα, τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Σάσαρι, την αναμέτρηση της Λε Μαν με την Οραντέα και το ματς της Ντομζάλε με την Μπάκεν Μπέαρς.

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά

μπάσκετ με το παιχνίδι ΑΕΚ – Ντιναμό Σάσαρι. H Ένωση γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη φετινή ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις, με 78-88 στο ΟΑΚΑ από την Μπεσίκτας και συνεχίζει με ρεκόρ 2-1 στο Champions League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, βέβαια, πορεύεται αήττητη, μετά και τη νέα της νίκη το Σάββατο επί του ΑΓΟΡ με 80-62. Η Σάσαρι από την πλευρά της, κέρδισε εύκολα τη Σαρλερουά με 95-75, ενώ έπειτα επικράτησε 68-69 εκτός έδρας της Πιστόια για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Μπεσίκτας και το έργο τους απόψε κόντρα στους Ιταλούς δεν είναι πολύ δύσκολο. Η Σάσαρι... έμαθε να παίζει άμυνα τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο για να την εμπιστευτεί κανείς θα πρέπει να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον. Θεωρούμε, επομένως, ότι η ΑΕΚ θα κατορθώσει να φτάσει στη νίκη και μάλιστα μπορεί να το κάνει με σχετική άνεση αν συνεχίσει να παίζει την άμυνα που έχει παίξει μέχρι στιγμής (σε επτά επίσημα ματς δέχθηκε κάτω από 60 πόντους, μόνο ο ΑΓΟΡ με 62 και η Μπεσίκτας με 88 ξεπέρασαν αυτό το νούμερο). Θα επιλέξουμε το ΑΕΚ -8.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Λε Μαν – Οραντέα. Ρεκόρ 2-1 «τρέχει» η Λε Μαν στον Β όμιλο, μετά την ήττα 77-76 από την φινλανδική Κατάγια στην παράταση (64-64 κανονική διάρκεια). Η Οραντέα σημείωσε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση με 96-85 επί της Άβτοντορ. Η Λε Μαν απόψε είναι «υποχρεωμένη» να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να επιβληθεί απέναντι σε μια θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Η Λε Μαν μέχρι στιγμής έχει ένα μόνο θετικό στοιχείο στο παιχνίδι της. Αυτό είναι η άμυνά της, καθώς έχει δεχθεί 49 πόντους μόλις δις, στις νίκες επί των Κίμικ και Βενέτσια και από την άναρχη Κατάγια δέχθηκε μόλις 64 πόντους. Μια από τα ίδια και για την Οραντέα, η οποία μπορεί να ηττήθηκε από Πινάρ και Μακάμπι Ρισόν αλλά δέχθηκε λίγους πόντους, 56-69 και 69-56 αντίστοιχα, ενώ το σκορ πήγε ψηλά με την ακραία επιθετική και άναρχη Άβτοντορ. Αναμένουμε, επομένως, ότι το σκορ θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και επιλογή είναι το Under 143.5.

Τέλος, από το παιχνίδι της Ντομζάλε με την Μπάκεν Μπέαρς, θα κρατήσουμε το Under 71.5 πόντοι των Δανών. Η Μπάκεν έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 57 πόντους επί της Νίμπουρκ, 66 επί του Άρη, 57 επί της Μονακό. Η Ντομζάλε, από την πλευρά της, σε οκτώ επίσημα παιχνίδια έχει δεχθεί περισσότερους από 71 πόντους μόνο από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ενώ από τρεις πολύ καλύτερες ομάδες από την Μπάκερν, τον Άρη, τη Φρανκφούρτη και τη Μονακό, δέχθηκε 64, 61 και 59 πόντους αντίστοιχα. Επιλογή λοιπόν το Under 71.5 της φιλοξενούμενης.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα