Πόσα να αντέξω ο γαύρος;

11:08 8/11/2016 - Πηγή: Bam
Ειλικρινά, ρε μπαγλαμάδες. Πόση υπομονή να κάνω; Πόσες φορές να σφίξει η καρδιά μου μέσα σ’ ένα 48ωρο;

Ξεκινάει το τριημεράκι με τον απίθανο τον Τσίπρα να μας παίρνει μακριά τον κυρ-Σταύρο τον εξυγιαντή; Πώς θα καθαρίσει τώρα το ποδόσφαιρο ρε μάγκες; Πώς θα τη βγάλουμε χωρίς το θρυλικό μουστάκι του ελληνικού ποδοσφαίρου; Πάλι καλά που στη θέση του μπήκε μια… φωτοτυπία. Αν κρίνω απ’ όσα είπε ο νέος υφυπουργός την ίδια κασέτα φορά άρα θα συνεχίσουμε να γελάμε. Το πλήγμα, πάντως, παραμένει βαρύ.
Γυρίζω μετά να
δω πιο κει και πετυχαίνω τον Ανέστη να παλεύει να συναντηθεί με μια… τηλεκατευθυνόμενη μπάλα. Δεν τα κατάφερε, ο Μοράις συνέχισε το σερί των μεγάλων του επιτυχιών και είναι ορατός ο κίνδυνος μετά την απώλεια του Τιμούρ του μεγαλοπρεπή να χάσουμε κι αυτόν. Αν και αποκλείεται να δούμε κανονικό προπονητή στην ΑΕΚ για χρόνια. Έχουν το κακό συνήθειο να θέλουν και κανονικά λεφτά αυτοί… Περνά το δύσκολο Σαββατόβραδο κι έρχεται η συννεφιασμένη Κυριακή. Το πράγμα δείχνει από νωρίς ότι θα στραβώσει όταν ο Ίβιτς αποφασίζει να ξεκουράσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Αθανασιάδη και τον Ροντρίγκες. Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ χάνει και στη Νέα Σμύρνη για πλάκα και ο Ιβιτς – αυτό το προπονητικό κράμα Μουρίνιο, Κλοπ και Αντσελότι – ακούει την καρέκλα του να τρίζει. Δεν θα το αντέξω, Πόντιε, να τον διώξεις. Κράτα τον και ίσως το φέρουμε Χ το ματς στην Τούμπα στο δεύτερο γύρο.
Και μετά… Καλώς τα παιδιά 3-0 από το ημίχρονο. Έρχεται να παίξει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη κι έπαθε ό,τι παθαίνει κάθε φορά που νομίζει ότι κάτι μπορεί να κάνει: έφαγε τρία στο ημίχρονο και θα μπορούσε να φάει άλλα τόσα για να μην πω και περισσότερα. Πάλι καλά που φρέναραν τα παλιόπαιδα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και υπάρχει ακόμα ελπίδα να μείνει ο Στραματσόνις στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αν φύγει και αυτός με βλέπω στον πνευματικό του Άγγελου για να βρω κουράγιο…

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα