Στέλνουν Ιβάνοβιτς στο Παναθηναϊκό

Το νέο του προπονητή φέρεται να βρήκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Eurohoops.net θα είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο 57χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός φέρεται να είχε ταξιδέψει στην Αθήνα εδώ και καιρό, και υπάρχει συμφωνία να αναλάβει το «τριφύλλι» μετά το τέλος των τελικών του πρωταθλήματος, με την τελευταία του ομάδα

σε συλλογικό επίπεδο να είναι η Λαμποράλ Κούτσα. Έτσι το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά, ότι οι δύο πλευρές ήδη έχουν συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναμένεται να επιστρέψει στην παλιά του θέση, αυτή του τιμ μάνατζερ, και ο Μαυροβούνιος τεχνικός, γνωστός κυρίως από τη δουλειά του στη Βιτόρια, θα χτίσει μια νέα ομάδα με έμφαση στο νεανικό, εγχώριο ταλέντο. Το μόνο που φαίνεται να λείπει αυτή τη στιγμή είναι οι υπογραφές στο συμβόλαιο και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μετά το τέλος των τελικών. Αυτό, δηλαδή, μπορεί να γίνει την Δευτέρα, αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα