Απόλυτη δυναστεία των Χιτ στην Ανατολή (vid)

Έπιασε θέση και περιμένει...

Σαν τον απόλυτο δυνάστη της Ανατολής εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια το Μαϊάμι το οποίο μετά την επικράτηση του με 117-92 απέναντι στους Πέισερς ολοκλήρωσε την ημιτελική σειρά με 4-2 και προκρίθηκε για 4η διαδοχική σεζόν στους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 3ο συνεχόμενο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, εξελίχθηκε σε περίπατο καθώς ένα σερί 13-0 των Χιτ με το σκορ στο 15-13 απλοποίησε την κατάσταση με αποτέλεσμα

οι γηπεδούχοι να φτάσουν την διαφορά ως και το +26 (60-34), με το κλείσιμο του ημιχρόνου, δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, με την διαφορά να αγγίζει και το +33 (91-58) στις αρχές της 4ης περιόδου.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ηγήθηκε της ομάδας του έχοντας 25 πόντους με 6 ασίστ, ενώ τον ίδιο αριθμό πόντων είχε και ο Κρις Μπος (25 π.) μαζεύοντας παράλληλα και 8 ριμπάουντ. Από 13 πόντους είχαν οι Ντουέιν Ουέιντ (6 ριμπ., 2 ασίστ) και Ρασάντ Λούις, ενώ και ο Κρις Άντερσεν σε 13 λεπτά, πρόλαβε να σκοράρει 9 πόντους μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Για τους Πέισερς, που δεν μπόρεσαν για ακόμα μια σεζόν να ξεπεράσουν τον σκόπελο τον Χιτ, ο Πολ Τζόρτζ είχε 29 πόντους με 8 ριμπάουντ, με τον Ντέιβιν Ουέστ να σκοράρει 16 πόντους και τον Λάνς Στέφενσον 11 πόντους.

Πλέον οι Χιτ, περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού των Σπερς με τους Θάντερ (3-2 οι Σπερς), για να μάθουν αν θα αντιμετωπίσουν εκ νέου στους τελικούς τα «Σπιρούνια».

Τα αποτελέσματα:

Μαϊάμι - Ιντιάνα 117-92 [Σειρά 4-2, οι Χιτ προκρίθηκαν στους τελικούς]

Keywords
Τυχαία Θέματα