Στα χάντικαπ και τα under η Ευρωλίγκα στοιχηματικά

ΝΙΖΝΙ ΣΑΣΑΡΙ 1,5
Δύσκολο ματς και δεν αξίζει κάτι. Η ρώσικη Νίζνι είναι πρωτάρα; κράτησε έναν κορμό από Ρώσους αλλά έχασε βασικούς παίκτες και πήρε και έμπειρους όπως ο Κίνσι και στην VTB νίκησε εντός 82-71 την αδύναμη Καλέβ. Η Σάσαρι πήρε και το Σούπερ Καπ στην Ιταλία και στο Καμπιονάτο έκανε περίπατο εντός με την Μπολόνια και είναι η πιο κλασική ομάδα του Over με Run 'n' Gun μπάσκετ και πρωτάρα επίσης αλλά θέλει να παλέψει για την πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Νο Bet και λίγο under 162 π.

ΡΕΑΛ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 21,5
Θέμα διάθεσης αν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει και 30 πόντους και τον άσο. Η Ρεάλ του Μπουρούση δεν έχει ακόμα φορμαριστεί αλλά είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης με εκρηκτικό μπάσκετ από πέρσι. Η Ζαλγκίρις έριξε το μπάτζετ αλλά έχει πολύ ταλέντο και θέλει να έχει μια αξιοπρεπή πορεία. Τέλος ο τραυματίας ΝΒΑερ πλέι μέικερ Γουέιντς και στον πάγκο ασίσταντ ο Γιασικεβίτσιους!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο χάντικαπ

5,5 ΑΛΜΠΑ ΤΣΣΚΑ
*Απουσίες η ΤΣΣΚΑ

Πονηρό ματσάκι και στην νίκη με τις απουσίες της ΤΣΣΚΑ και την τρομερή φορμα της Αλμπα και προτιμάμε τον άσο. Η Άλμπα έιναι σε τρομερή φόρμα, νίκησε μέχρι και τους πρωταθλητές ΝΒΑ Σαν Αντόνιο Σπερς σε φιλικό(!) και έχει τρομερή χημεία και ψυχολογία. Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη πλέον στον πάγκο είναι ανέτοιμη ακόμα αν και πολύ ακριβή ομάδα με στόχο τον τίτλο. Εκτός ακόμα ο Ντε Κολό και ο Κριάπα και έχασε εύκολα εκτός με 81-73 από την Κούμπαν στην VTB.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Under 152 π.

ΠΑΟ ΤΟΥΡΟΦ 12,5
Παιχνίδι με οριακό άσο στο χάντικαπ. O Παναθηναϊκός ανανεωμένος φέτος πρέπει να προσέξει και για την πρόκριση στον δύσκολο όμιλο του. Καλή ψυχολογία όμως καθώς αν και μισός ξεκίνησε με τρομερή νίκη με ανατροπή από -13 και χωρίς κόσμο εντός με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και έχει επιστροφές και πήρε και τον αμερικανό Ράιτ. Χωρίς φιλοδοξίες η Τουρόφ από την Πολωνία που έχει μόλις δύο αμερικανούς με τον έναν να είναι ο γνωστός μας από τον Ολυμπιακό πέρσι Μάρντι Κόλινς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο χάντικαπ

ΦΕΝΕΡ ΜΙΛΑΝΟ 6,5
Παιχνίδι που το πάιρνει εύκολα ή δύσκολα η Φενέρ αλλά σε τιμές του 1,25 η νίκη δεν αξίζει. Περίεργο λοιπόν. Πέρσι ήταν επεισοδιακό με το Μιλάνο να κάνει μεγάλο διπλό. Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς είναι η πιο ακριβή ομάδα στην Ευρωλίγκα με στόχο και τον τίτλο αλλά πάλι δεν μας πείθει η χημεία της και ήδη έχασε και το Σούπερ Καπ στην πατρίδα της. Το Μιλάνο δεν είχε πρόβλημα στην πρεμιέρα στο Καμπιονάτο με την Βανόλι εκτός αλλά θέλει χρόνο καθώς είναι ανέτομο και με αρκετές αλλαγές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 14,5
Ντέρμπι ονομάτων και διπλό στο χάντικαπ καθώς θα παλέψει η Μπάγερν. Η Μπαρτσελόνα είναι και φέτος στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Η Μπάγερν του Πέσιτς αύξησε και άλλο το μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και γέμισε το ρόστερ της και το βάθος της αλλά ακόμα είναι ανέτοιμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό χάντικαπ και under

Keywords
Τυχαία Θέματα