Όπως παλιά...

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1, μετά από δύο χρόνια ξενιτιάς στις μικρότερες κατηγορίες, έτοιμη να γίνει ξανά "Βασίλισσα". Η διαδικασία αυτή βέβαια θα είναι χρονοβόρα και χρειάζεται υπομονή, πίστη και θέληση από όλους όσους σχετίζονται με την πορεία της Ένωσης.

Μπορεί η πρεμιέρα στην επάνοδό της να μην ήταν ιδανική, καθώς ηττήθηκε από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, αλλά η πραγματική "πρεμιέρα" της Ένωσης θα είναι αυτή της Κυριακής (19/10) μπροστά στους οπαδούς της, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με αντίπαλο τον Πανιώνιο (15:00).

Η ΑΕΚ θα παίζει και επίσημα στο Ο.Α.Κ.Α την σεζόν 2014-2015 και η στήριξη του κόσμου της θεωρείται επιτακτική. Άπαντες στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο περιμένουν με αναμονή αυτό το ραντεβού, ομάδας-κόσμου σε ένα γήπεδο είναι γεμάτο θύμισες από τα χρόνια της "αυτοκρατορίας".

Στο "πάρτυ" που αναμένεται να στήσουν οι Ενωσίτες, δεδομένου και του αγώνα του ποδοσφαιρικού τμήματος στις 18:00 στο Σπύρος Λούης, θα πάρει μέρος και ο Πανιώνιος. Η νεανικότατη ομάδα των "κυανέρυθρων" έλαχε να είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στην επιστροφή στο "σπίτι" και αναμένεται, όποιος βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα όμορφο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα