Πάει γι άλλα...

Σε πλήρη εφαρμογή έχει αρχίσει να τίθεται, πλέον, το plan B στον Παναθηναϊκό αφού η αρχική πρόθεση για παραμονή των τεσσάρων παικτών που εκπροσωπεί ο Νίκος Λώτσος (Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Καϊμακόγλου, Μάικ Μπατίστ, Ίαν Βουγιούκας) δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.

Ήδη ο "Καϊ" ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ούνικς Καζάν, ενώ και ο Μάικ Μπατίστ είναι στον προθάλαμο της Φενερμπαχτσέ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, κυρίως όμως, όσον αφορά τους Ίαν Βουγιούκα και Στράτο Περπέρογλου, αν και για τον πρώτο δεν υπάρχει ιδιαίτερο… άγχος από τη στιγμή που έχει αποκτηθεί ο Σοφοκλής

Σχορτσανίτης.

Πρωτεύουσα σημασία για τους "πράσινους" είχε, όπως προείπαμε, η παραμονή των Καϊμακόγλου και Μπατίστ τόσο λόγω αγωνιστικής αξίας (Καϊμακόγλου) όσο και λόγω… διαδρομής στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια (Μπατίστ).

Όπως έχει ειπωθεί δεκάδες φορές, ο Παναθηναϊκός έχει μπει, πλέον, στη νέα εποχή, η οποία επιτάσσει μία πιο ορθολογιστική αντίληψη σε σχέση με τα νούμερα και το ύψος των συμβολαίων. Μπορεί οι Ρώσοι και οι Τούρκοι να ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων και να στρώνουν χαλιά εκατομμυρίων στους παίκτες (και) των ελληνικών ομάδων, αλλά τόσο οι "πράσινοι" όσο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούν να ακολουθήσουν στους ίδιους ρυθμούς. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε την γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ήδη η τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού σε πλήρη συνεργασία με την διοίκηση έχουν αρχίσει να θέτουν σε εφαρμογή το plan b, το οποίο σιγά - σιγά θα αρχίσει να λαμβάνει σάρκα και οστά. Είναι δεδομένο, πάντως, πως κανείς δεν πρόκειται να κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα καθώς αυτό που προέχει είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη επάνδρωση του ρόστερ, αφού τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα