Σλούκας: «Ζητούμενο το αποτέλεσμα»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (18/10, 21:30) τη Μάλαγα, με τον Κώστα Σλούκα να θέλει η ομάδα του να πάρει τη νίκη, καθώς το αποτέλεσμα αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο σημαντικό από την καλή εμφάνιση. Ο Έλληνας γκαρντ υπογράμμισε επίσης πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι ομάδες του Χουάν Πλάθα παρουσιάζονται έτοιμες στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας, τόνισε για τον αγώνα με την ισπανική

ομάδα: «Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε, έστω και με ένα πόντο. Έχουμε επισημάνει ότι είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μάλαγα».

Όσον αφορά την ομάδα του Χοάν Πλάθα δήλωσε: «Έχουμε δει πως παίζουν. Είναι η κλασική ισπανική ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη. Ο κόουτς Πλάθα είναι πολύ καλός στην αρχή της σεζόν. Πέρυσι από την Ζαλγκίρις είχαμε χάσει σχετικά εύκολα στην αρχή της σεζόν. Ξεκινάει κάτι καινούριο αύριο (18/10) και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα