Ως το τέλος του μήνα...

Από τις 09/08 (στο άρθρο "Πάμε καλά!...") για το γεγονός ότι εκκρεμεί η απόφαση για οκτώ ΚΑΕ και το κατά πόσο θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής για την επόμενη Α1.

Εν τέλει, άτυπη παράταση μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα δόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις οκτώ ΚΑΕ που περιμένουν να εγκριθούν οι φάκελοί τους προκειμένου να τους δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Οι οκτώ ΚΑΕ

που βρίσκονται σε… στάση αναμονής δεν πήραν σήμερα το πολυπόθητο "πράσινο φως" από την Ε.Ε.Α., κάτι που τις αναγκάζει να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις στους φακέλους τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως "κόπηκαν", αλλά τους δόθηκε μία μικρή παράταση για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής (24/08) ενδεχομένως κάποιες εξ αυτών να πάρουν το τελικό "ΟΚ", αλλά ειδικά όσον αφορά τις νεοφώτιστες ομάδες (Πανελευσινιακός, Απόλλων Πατρών) θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά ζητήματα, κυρίως.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως για δύο ΚΑΕ δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας και, πιο συγκεκριμένα, για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αφού οι δύο "αιώνιοι" είναι… σίγουροι όσον αφορά την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα