Σεραφέν: «Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή»

Ο Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς, τόνισε σε δηλώσεις του, ότι πρώτη του επιλογή ήταν η Μπαρτσελόνα.

Στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέβιν Σεραφέν, όμως όπως αποκάλυψε ο Γάλλος άσος, ενώ βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις του ζήτησαν να περιμένει γιατί δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ, γι’ αυτό και στράφηκε προς το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο Κέβιν Σεραφέν

δήλωσε:

«Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με τον Τζένεραλ Μάνατζερ. Με πήρε τηλέφωνο. Μετά, μίλησα με τον προπονητή και ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά μετά με έκαναν να περιμένω. Μου είπαν πως πρέπει να κάνουν χώρο στο ρόστερ. Μετά μας είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Τότε, ο νέος μου ατζέντης ξεκίνησε τις επαφές με ομάδες του ΝΒΑ και έψαξε για μία καλή συμφωνία για εμένα. Γι' αυτό άργησα να υπογράψω, γιατί έψαχνα την καλύτερη επιλογή. Ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω πολύ και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω.

Τότε, ήταν που η Μπαρτσελόνα επέστρεψε! Ήταν όμως πολύ αργά, γιατί ήδη μιλούσαμε με αρκετές ομάδες του ΝΒΑ. Στη συνέχεια, δοκιμάστηκα στην Ιντιάνα για μερικές μέρες και πλέον ανήκω στους Πέισερς».

Keywords
Τυχαία Θέματα