«Σαν στο... (εχθρικό) σπίτι της» η «Μπάτσα» στην Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα προπονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/3) με... δανεικά παπούτσια στο ΟΑΚΑ, καθώς οι αποσκευές με τα υποδήματα των παικτών της δεν έφτασαν στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, πάντως, ευελπιστούν πως ο Παναθηναϊκός δεν θα τους επιστρέψει την Πέμπτη (21.45) τα «δανεικά» από τις 7 διαδοχικές ήττες από τους «μπλαουγκράνα»

την τελευταία διετία. Οι Καταλανοί μετρούν 3 συνεχόμενες νίκες στο ΟΑΚΑ, από τον 4ο αγώνα των πλέι-οφς του 2013 (και επικράτησαν και πέρσι και ήδη μία φορά φέτος εκεί), αλλά δεν κρύβουν πως ακόμη προβληματίζονται από την ατμόσφαιρα στο «άντρο» των πρωταθλητών Ελλάδας στο οποίο, πάντως, φέτος είναι οι μοναδικοί που έχουν πανηγυρίσει! Το κοινό του «τριφυλλιού» δεν είναι τόσο φιλικό και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα το ξέρουν και αυτό είναι που εξήγησαν σε μέλη της «Penya Barcelonista D'Atenes», του συνδέσμου φίλων του συλλόγου στην Αθήνα, τα οποία τους επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο της Κηφισιάς την παραμονή του αγώνα.

Οι Καταλανοί δεν κρύβουν πως ανησυχούν ελαφρώς για την υποδοχή και αναμένουν ξανά «θερμή» ατμόσφαιρα. Οι ίδιοι έλεγαν πως συχνά αυτή είναι τεταμένη στο ΟΑΚΑ, αλλά τούτη τη φορά, λόγω του γεγονότος ότι το παιχνίδι δεν είναι νοκ-άουτ ή σε φάση πλέι-οφς, ευελπιστούν ότι τα πράγματα δεν θα ξεφύγουν. Ορισμένοι παίκτες, ωστόσο, δεν έκρυβαν πως τους αρέσει να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο... Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα «Τσίτσι» Κρέους, υποδέχθηκε τους εν Ελλάδι φαν της ομάδας του και αφού δέχθηκε και μοίρασε δώρα, αναφέρθηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Κρέους σύστησε σε κάποιους παίκτες τα μέλη της «Penya», λέγοντας όταν αντίκρισε μία κοπέλα (σ.σ. Κατερίνα Μιχάλαρου) πως «εσύ είσαι κάθε χρόνο εδώ και όλοι οι άλλοι αλλάζουν»! Ο αρχηγός, Χουάν-Κάρλος Ναβάρο, έλαβε ως δώρο ένα κάδρο με χαρακτηριστικές εικόνες της σπουδαίας καριέρας του, ενώ μαζί με τους Τόμιτς, Όλεσον, Ντόελμαν, Σατοράνσκι, Χουέρτας, Αμπρίνες και Τζάκσον, υπέγραψαν μία μπάλα κι ένα ημερολόγιο και το παρέδωσαν στα μέλη του συνδέσμου. Μάλιστα, πολλοί «μπλαουγκράνα» έδειξαν ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας της αθηναϊκής «Penya», το πόσα μέλη απαριθμεί και τις δραστηριότητές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα