Ψυχικό για πλέι οφ

Τι κι αν το τελευταίο διάστημα το Ψυχικό έχει μπει σε άλλη λογική, μειώνοντας το μπάτζετ του και ρίχνοντας αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας; Το αποτέλεσμα παραμένει εξίσου καλό και ειδικά φέτος ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας είναι ιδανικός "καπετάνιος" και σε αυτή την περίσταση. "Πονάει" την ομάδα όσο κανένας και δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να την κρατάει σε υψηλό επίπεδο και τα καταφέρνει περίφημα.

Όταν ξεκινούσε η χρονιά, το αθηναϊκό σωματείο ήταν ένα από τα πρώτα φαβορί για να βρεθεί στην Β' Εθνική Κατηγορία. Ωστόσο, με την παραμονή κάποιων έμπειρων

παιδιών που κάνουν μεγάλα παιχνίδια και τον ενθουσιασμό των νεαρότερων, ο υποβιβασμός μοιάζει σαν ένα μακρινό σενάριο, με μόνο μαθηματικές πιθανότητες.

Στο Ψυχικό δεν θέλουν να λένε μεγάλα λόγια, καθώς άπαντες είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι. Ωστόσο, στο... πίσω μέρος του μυαλού τους δεν γίνεται να μην υπάρχουν τα πλέι οφ.

Ο Αίολος Αστακού είναι φορμαρισμένος και έχει απομακρυνθεί, όμως οι δύο νίκες απόσταση δίνουν κίνητρο για να προσπαθήσουν να τους φτάσουν. Όσο δύσκολο κι αν είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα