Απολογήθηκε σε Μαρλαφέκα ο Μπόγδανος

O Κεραυνός Αιγίου κατάφερε να κάμψει στην παράταση την αντίσταση του Εσπέρου ΑΟΠΑ, με τις ύβρεις που ακούστηκαν στο έξτρα πεντάλεπτο να προκαλούν την ήρεμη αντίδραση του Κώστα Μαρλαφέκα, ο οποίος ήταν φυσιολογικό να ενοχληθεί.

Η αντίδραση της διοίκησης των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Αιγιαλείας, Χάρη Μπόγδανο, να απολογείται στον ομόλογό του των Πατρινών με γραπτή του δήλωση, όπου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά μερίδας του κόσμου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τη διοίκηση και τους παίκτες του Έσπερου

για τις ύβρεις που ακούστηκαν στη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, από μικρή μερίδα Αιγιωτών φιλάθλων. Ιδιαίτερα, ζητώ συγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα, έναν άνθρωπο που αποτελεί «κόσμημα» για το μπάσκετ και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Αν ήμουν στο γήπεδο θα το σταματούσα άμεσα, αλλά δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν. Ο Κώστας Μαρλαφέκας, για να αναφέρω μόνο ένα μικρό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, μας παραχώρησε για δεύτερη χρονιά φέτος έναν αθλητή που ανήκει στην ομάδα του, τον Παναγιώτη Σκόνδρα, όχι μόνο χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς καν τον όρο να μην αγωνιστεί στα μεταξύ μας παιχνίδια, κάτι που συνηθίζεται κατά κόρον σε ανάλογες περιπτώσεις. Κώστα Μαρλαφέκα και πάλι σου ζητώ συγνώμη!"

Keywords
Τυχαία Θέματα