Προς την έξοδο ο Γιούιν... «καμπανάκι» για Ντέιβις!

Πολύ κοντά στην έξοδο του από τη Νέα Κηφισιά είναι ο Πατρικ Γιούιν Τζούνιορ, ο οποίος δεν έχει πείσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με την επιλογή των ξένων παικτών να προβληματίζει αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι μετά την αποδέσμευση του Τζάστιν Τζάκσον, σειρά φαίνεται να παίρνει ο 30χρονος φόργουροντ, ο οποίος μπορεί να έβγαλε μάτια την περσινή σεζόν στα Τρίκαλα έχοντας 12.9 πόντοι και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αλλά η ως τώρα

παρουσία του στην ομάδα των Βορείων προαστίων είναι απογοητευτική καθώς σε 5 παιχνίδια έχει σημειώσει μόλις 5 πόντους με 1/12 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3/4 βολές και 11 ριμπάουντ κι όλα αυτά σε 9'14'' μέσο όρο συμμετοχής ανά παιχνίδι στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ιθύνοντες της ΑΕΝΚ δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους και ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εκτός από τον Γιούιν, «καμπανάκι» έχει ηχήσει και για τον Καντέ Ντέιβις , ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί ως τώρα στην ομάδα, έχοντας 3,4 πόντους κατά μέσο όρο σε 5 παιχνίδια, και με μόλις 2/11 τρίποντα, αν και αναμένεται ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ να πάρει πίστωση χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα