NBA forever! (vid's)

Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας του ΝΒΑ; Ποια εποχή ήταν η καλύτερη για την εν λόγω λίγκα; Η αναπόφευκτη σύγκριση του παρελθόντος με το παρόν είναι ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά, και θα απασχολεί πάντα, τους ενασχολούμενους με το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Το ΝΒΑ είναι το πρωτάθλημα, όπου χτυπούσε, χτυπά και θα χτυπά η "καρδιά" του μπασκετικού κόσμου!

Έτσι, το τηλεοπτικό κανάλι ΤΝΤ,

αντί να συγκρίνει, είχε την υπέροχη έμπνευση να "ενώσει" όλες τις εποχές μαζί, σε ένα μικρό βίντεο με τίτλο "NBA Forever", όπου βλέπουμε ουσιαστικά όλους τους παίκτες, εν ενεργεία και μη, να αγωνίζονται... στο ίδιο παρκέ. Ο Ντέρικ Ρόουζ με τους Σκόττι Πίπεν και Μάικλ Τζόρνταν, ο Πολ Τζορτζ με τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Τζούλιους Έρβινγκ και τον Ουίλ Τσάμπερλειν, ο Λάρι Μπερντ και τον Ρέι Άλεν, ο Στιβ Νας με τον Πιστολ Πιτ Μάραβιτς. Ένα βίντεο που, πάνω απ' όλα, δείχνει τη διαχρονική αξία του ΝΒΑ και πως, δεν μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι, αλλά κάτι παραπάνω από αυτό!

Το ίδιο αποφάσισαν να κάνουν στο Slamdunk Mixmakin, με ένα βίντεο μεγαλύτερο σε διάρκεια και... εμπνεύσεις. Στην περίπτωση αυτήν, τα λόγια περιττεύουν, και απλώς απολαβάνουμε το θέαμα που μας προσφέρεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα