Προπονήθηκαν κανονικά Πέινερς και Τέιλορ

Τα βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενόψει και της αναμέτρησης με την Κύμη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League.

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής στο κλειστό της Πυλαίας, η οποία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή

όλων των παικτών. Τόσο ο Ζάνις Πέινερς όσο και ο Μπράντον Τέιλορ γυμνάστηκαν κανονικά, με το Λετονό μάλιστα να βγάζει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ολόκληρη την προπόνηση. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Νίκο Καμάρα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έμειναν εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο (03/12, 17.00) ματς στο «Τάκος Καμπούρης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι οδικώς για τη Χαλκίδα, συμμετέχουν οι εξής: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Βασίλης Παπαδόπουλος, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον.

Keywords
Τυχαία Θέματα