Προπόνηση... με τα δεύτερα ο «Αντέτο» (vid)

Δεν είναι μυστικό, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά την φετινή σεζόν με 21.1 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα σε 32.6 λεπτά συμμετοχής. Ο Τζέισον Κιντ, ωστόσο, αποφάσισε να τον βάλει να προπονηθεί... με τη δεύτερη ομάδα των «Ελαφιών», προσδοκώντας σε σπουδαίο όφελος.

Ο προπονητής των Μπακς, λοιπόν, δεν έστειλε τον «Αντέτο» στα «δεύτερα», λόγω κάποιου πειθαρχικού παραπτώματος. Απεναντίας, θέλησε να «τεστάρει» το τρόπο με τον οποίο αντιδρούν οι παίκτες του, όταν ο ηγέτης του δε θα μπορέσει να

βρίσκεται στο παρκέ. Τέτοιο περιστατικό συνέβη στο ματς με τους Ντάλας Μάβερικς, όπου ο Έλληνας «αστέρας» φορτώθηκε γρήγορα με δύο φάουλ και ο τεχνικός του, στερήθηκε των υπηρεσιών του για αρκετή ώρα. Η αντίδραση της υπόλοιπης ομάδας δεν ήταν ιδανική, με αποτέλεσμα το Μιλγουόκι να μην επιστρέψει στη συνέχεια και να ηττηθεί.

«Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις», ανέφερε ο κόουτς Κιντ, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει πλέον ως μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο, αλλά θέλει να διατηρήσει την ισορροπία εντός του συνόλου, στην περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ίδιο.

Why was Giannis running with the second team? Coach Kidd and John Henson explain. #OwnTheFuture pic.twitter.com/CUzv9kBSfj

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 9 Νοεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα