Μπαρτζώκας: «Θέλουμε Πριχιόνι, πρώτα ο Μέσι»

Το «φλέγον» ζήτημα για την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ημέρες, είναι η απόκτηση ενός γκαρντ, προκειμένου να επουλωθούν οι «πληγές» των συνεχόμενων τραυματισμών από την αρχή της σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδέχθηκε πως οι «Μπλαουγκράνα» έχουν βγει στην αγορά για μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ τους, με τον Πάμπλο Πριχιόνι να «φιγουράρει» μεταξύ των υποψηφίων.

Οι διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε γκαρντ, όμως, οφείλουν να «παγώσουν», καθώς προτεραιότητα έχει το ποδόσφαιρο, με τη διοίκηση να έχει στρέψει πλήρως το ενδιαφέρον της στην υπόθεση επέκτασης της συνεργασίας της

με τον Λιονέλ Μέσι. Μέχρι τη λήξη των διαπραγματεύσεων με τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, η ομάδα του μπάσκετ θα αναγκαστεί να κάνει υπομονή, όπως επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής, έστω κι αν μίλησε αστειευόμενος για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Κάθε γκαρντ με ευρωπαϊκό διαβατήριο μας ενδιαφέρει και μεταξύ αυτών ο Πριχιόνι που έχει σπουδαία καριέρα. Το πιο σημαντικό όμως πράγμα είναι να βρούμε έναν παίκτη που θα ταιριάξει στο σύστημα μας. Δεν έχει να κάνει με την προοπτική, την ποιότητα ή το επίπεδο του παίκτη. Έχει να κάνει με το κατά πόσο ταιριάζει και μπορεί να παίξει δίπλα στους άλλους παίκτες μας».

Για τις επιπλοκές της διαδικασίας απόκτησης γκαρντ λόγω... ποδοσφαίρου: «Δεν ανακατεύομαι στις διαπραγματεύσεις. Πρέπει να ρωτήσετε το κλαμπ ή το γραφείο Τύπου. Η κατάσταση είναι δύσκολη επειδή ο σύλλογος έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση με τον Λιονέλ Μέσι! Αστειεύομαι…

Κάνουν καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να βρούμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει τους επόμενους εννιά μήνες. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Για το πότε περίπου θα έρθει στην Καταλονία ο νέος γκαρντ: «Είναι αλήθεια πως υπάρχουν σοβαρές υποψηφιότητες, αλλά δεν θέλουμε να τους ονομάσουμε επειδή είναι δύσκολο να τους υπογράψουμε ενώ έχουν συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποιος σε 7-10 μέρες. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα ο Ναβάρο. Δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτη που θα προσαρμοστεί άμεσα στο σύστημα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα