Προπόνηση Άρη με απουσίες

Τη μεσημεριανή της προπόνηση ολοκλήρωσε η ομάδα του Άρη, ενόψει του δευτερου παιχνιδιού των μικρών τελικών ενάντια στην ΑΕΚ, αύριο Σάββατο (21/05, 19:00), στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον Τζαμέλ Χάγκινς να είναι τραυματίας κι τον Όκαρο Ουάιτ να είναι αμφίβολος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ. Η αποστολή του "Αυτοκράτορα" θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα. Στην επίσημη ιστοσελίδα

του Άρη μίλησε και ο προπονητής τους, Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (21/05, 19:00, OTESPORT 4 HD) την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α., στον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των playoffs της BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Απών ήταν ο τραυματίας Jamelle Hagins, ενώ ο Okaro White αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη φτέρνα και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, για να φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Την αποστολή του ΑΡΗ, η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Jerel MacNeal.

Πρίφτης: «Ενέργεια, άμυνα και σωστές επιλογές»

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε στο www.arisbc.gr για τον αυριανό αγώνα:

«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α. απέναντι στην Α.Ε.Κ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ στο Ο.Α.Κ.Α., ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε: «Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα στο «NickGalisHall». Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ανταπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα