Πρίφτης: «Να σταματήσουμε τον Θίοντορ»

Ο Τζόρνταν Θίοντορ πρέπει να είναι ο πρώτος «στόχος» του Άρη, αποτελώντας το μεγάλο «κίνδυνο» στο αυριανό (9/11) ματς με την Μπάνβιτ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο προπονητής των «κιτρίνων», αναφέρθηκε στη δυσκολία των συνεχόμενων αγώνων, καθώς και τα βασικά... στοιχεία επιβίωσης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν είναι εύκολο. Βιολογικά δεν ειναι εύκολο. Χρειάζεται ψυχολογική ενεργοποίηση και να δουλέψει το μυαλό, για να είσαι συγκεντρωμένος για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Η Μπάνβιτ είναι ομάδα με καλό ρυθμό, ήρεμη ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους, μικρό ροτέισον, είναι καλοί

σουτέρ και έχουν έναν δημιουργό, τον Θίοντορ. Εκεί θα πρέπει να προσανατολιστούμε, στο πως θα σταματήσουμε αυτόν τον παίκτη, γιατί από αυτόν εξαρτάται τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι.

Θα πρέπει να ξεκινήσουμε αμυντικά, γιατί στην επίθεση δεν έχουμε σταθερές δυστυχώς, οπότε πρέπει να βρούμε μια αμυντική βάση και να ξεκινάμε όλα τα παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να αντεπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα: «Το βασικό είναι συγκέντρωση, ψυχικά αποθέματα και προσήλωση στη δουλειά, για να βρούμε την συνοχή που χρειαζόμαστε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα