«Έργο εμπρηστών με... ηθικούς αυτουργούς»

Τυχεροί στάθηκαν οι εργαζόμενοι στο Κλειστό της Περιβόλας και οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πατρών, καθώς μία πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/11) στο εν λόγω γήπεδο, απείλησε ολόκληρες τις εγκαταστάσεις. Οι Αχαιοί, είδαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παρεμβαίνουν έγκαιρα για να γλιτώσουν τα χειρότερα, με τη «ζημιά» ευτυχώς να μην είναι εκτενής, κάνοντας παράλληλα λόγο για εμπρησμό.

Η διοίκηση του συλλόγου, θέλησε με ανακοίνωσή της να ευχαριστήσει τις δυνάμεις της πυροσβεστικής για την υποδειγματική

της αντίδρασης, ενώ έσπευσε να καταδικάσει τους εμπρηστές και τους «ηθικούς αυτουργούς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, καθώς και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβασή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας.

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, η οποία λόγω και των εύφλεκτων υλικών απείλησε το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων (κυρίου και βοηθητικού). Την ίδια ώρα, καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών, ελπίζοντας πως μετά και την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου που έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα εντοπιστούν και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Άλλωστε σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής, η φωτιά ήταν έργο εμπρηστών πίσω από τους οποίους δεν αποκλείεται να κρύβονται και ηθικοί αυτουργοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα