"Πήραμε καλούς χαρακτήρες"

Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε την απόκτηση ενός ακόμα πάουερ φόργουορντ ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια της media day της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής τους τριφυλλιού δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι "πράσινοι" έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ έκανε ειδική μνεία στους "καλούς χαρακτήρες όλων των παιδιών", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα φιλικά στη Βουλγαρία: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα στο να βρεθούν παιδιά που έρχονται από διαφορετικές "σχολές" και έχουν διαφορετικά

βιώματα. Πρέπει να βρεθούν μέσα στο γήπεδο και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Γι αυτό γίνονται, άλλωστε, και τα φιλικά παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στο να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Μας έλειψαν τα παιδιά, τα οποία κατά κόρον θα πάρουν τα pick n roll μας, ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς. Στο θέμα της αξιοποίησης του "Σόφο" λειτουργήσαμε καλά. Θέλουμε να φτιάξουμε όλες τις προοπτικές μας όσον αφορά την επιθετική μας ανάπτυξη".

Για την τελευταία μεταγραφή που πρόκειται να γίνει: "Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν ξεκινήσει η σεζόν, δεν θα έχουμε την πολυτέλεια μέσα στη σεζόν να τον ενσωματώσουμε στη φιλοσοφία της ομάδας από τη στιγμή που θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα".

Για τους χαρακτήρες των παικτών που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι: "Θεωρώ ότι ένα από τα μυστικά του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι καλοί χαρακτήρες. Αυτό είναι ένα κομμάτι πάνω στο οποίο δουλέψαμε στο σκάουτινγκ, πριν κλείσουμε όλα τα παιδιά. Θέλαμε παιδιά που θα μπορούσαν να υποτάξουν το "εγώ" τους και να βάλουν από πάνω το "εμείς".

Keywords
Τυχαία Θέματα