Πέτγουεϊ: «Δύσκολο και περίεργο για μένα»

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επέστρεψε στο Ρέθυμνο ως αντίπαλος με τον ίδιο να κάνει λόγο για ένα περίεργο και δύσκολο παιχνίδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπογράμμισε πως από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πέτγουεϊ τιμήθηκε από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του ΑΓΟΡ, Κωστή Τσομπανάκη ο οποίος του πρόσφερε μία μεταξοτυπία που απεικόνιζε το Ρέθυμνο και ο κόσμος του πρόσφερε ένα «standing ovation». Ο Αμερικανός από την πλευρά του ανταπέδωσε με μία ωραία χειρονομία χτυπώντας με γροθιά

το στήθος του «σφραγίζοντας» με μία πολύ όμορφη στιγμή τα δύο χρόνια (2011-13) που βρέθηκε στην ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ιδιαίτερα λόγω του στυλ που παίζει το Ρέθυμνο, είναι ένα πολύ περίεργο στυλ. Μπήκαμε στο ματς συγκεντρωμένοι, παίξαμε σωστά στην άμυνα από την αρχή και καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμένα, ένα περίεργο συναισθηματικά παιχνίδι για εμένα, ιδιαίτερα μετά τη βράβευση, αλλά με το που άρχισε το ματς προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: «Μετά τη δύσκολη νίκη της Παρασκευής θέλαμε να μπούμε δυνατά στο ματς, να παίξουμε από την αρχή καλή άμυνα, για να βρούμε ρυθμό μέσα από αυτή και στην επίθεση. Αυτό κάναμε και πήραμε μία μεγάλη διαφορά από την αρχή, την οποία υπερασπιστήκαμε χωρίς δυσκολία και φτάσαμε στη νίκη. Θα πρέπει στο εξής να ανεβάσουμε κι άλλο ρυθμούς στην προπόνηση και να βελτιωθούμε κι άλλο γιατί υπάρχουν μπροστά μας πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα